13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PzP: Stvarni premijer Abazović potvrdio stavove Medojevića

Politika

Comments 1

PzP: Stvarni premijer Abazović potvrdio stavove Medojevića

Autor: Antena M

  • Viber

Pokret za promjene se zahvaljuje stvarnom premijeru Abazoviću koji je sinoć javno kazao da ova Vlada neće otvarati tajne dosijee UDBE - saopšteno je iz te političke partije.

Kako navode, ovim stavom Abazovića, "postalo je svima jasno da su stavovi predsjednika PzP Nebojše Medojevića, o karakteru i prirodi ove Vlade bili apsolutno tačni.

Đukanovićev komunisticko-mafijaski režim nekontrolisano vlada zemljom, upravo preko tajnih dosijea i UDBE koja nikada nije transformisana i depolitizovana, a u međuvremenu je postala i ključni logisticki mehanizam za šverc cigareta i narkotika. Bez otvaranja dosijea je nemoguće sprovesti efikasnu lustraciju niti stvoriti neophodne uslove za demokratizaciju zemlje i vladavinu prava, navode iz PZP-a, dodajući da je kampanju protiv Medojevića pokrenula UDBA i neformalnih centara koji su formirali ovu Vladu.

"Građanima Crne Gore treba da bude jasno da je upravo UDBA formirala ovu Vladu i da je prioritet broj jedan bio spriječiti po svaku cijenu da Medojević sprovede radikalne reforme za koje se zalaže decenijama. UDBA ja sama izabrala svog “Mandatara” i svog koordinatora koji će ih “kontrolisati” . Ova Vlada je vlada kontinuiteta koja ima zadatak da razbije DF i sačuva kapital prve i druge porodice. Svakim danom ove ocjene Medojevića ce biti jasnije sve većem broju prevarenih građana koji su očekivali demontažu UDBE, zabranu DPS i hapšenja lopova koji su opljackali ovaj narod i državu."

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

UDBA

Da li to Medojević tvrdi da je Krivokapića, 15 min. prije predstavljanja kandidata za ministra odbrane, neko iz ''UDBE'' pozvao i rekao da ga zamijeni i postavi Injac?