10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Naviše prijedloga za Đukanovića, Markovića i Vukovića

Politika

Comments 2

Naviše prijedloga za Đukanovića, Markovića i Vukovića

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

Opštinski odbori DPS-a dostavljaju stranačkom rukovodstvu imena kandidata za predsjednika partije, a svi koji su predloženi u utorak odgovoriće direktoratu partije da li prihvataju da 23. januara na kongresu budu kandidati za lidera DPS-a, saopšteno je nezvanično Danu.

Prema saznanjima Dana, većina odbora je predložila Mila Đukanovića za novi mandat na čelu partije, a jedan broj predloga dostavljen je i za bivšeg premijera Duška Markovića i sadašnjeg gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića.

Odbori u Budvi i Nikšiću predložili su samo Đukanovića, rožajski je predložio Đukanovića, Markovića i Vukovića, a odbor u Herceg Novom Đukanovića, kao i ulcinjski odbor.

Vijest da je izvršni odbor ulcinjskog DPS-a jednoglasno podržao Đukanovića za predsjednika te partije u susret predstojećem kongresu narednog vikenda objavljena je juče. Danu je rečeno da lista kandidata za članstvo u glavnom odboru partije, koju je predložio koordinator za Ulcinj Aleksandar Bogdanović, nije dobila zeleno svjetlo jer nije usaglašena sa izvršnim odborom.

Iz ulcinjskog DPS-a su saopštili da medijski izvještaji o Bogdanovićevoj listi nijesu tačni. Tvrde da na dnevnom redu sjednice njihovog izvršnog odbora nijesu bile kandidature za glavni odbor DPS-a i da se na sjednici ni na koji način nije raspravljalo o tome. Naveli su da se OO o tome izjasnio još 18. decembra prošle godine, otkad, kako su pojasnili, postoji i lista kandidata koji su prihvatili kandidaturu i koja je proslijeđena predsjedništvu stranke.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

PRAVA NIKŠIĆANKA

MILA ĐUKANOVIĆA GLASATI KOJI JE NAJSPOSOBNIJI DA OPET UZ MLAĐI KADAR OJAČA DPS ZAJEDNO SA MARKOVIĆEM I VUKOVIĆEM, MILO JE HARIZMATIČAN I OD RIJEČI NEPOKOLEBLJIV, MLAĐI KADAR UZ NJIH A VIŠE OD POLA CRNE GORE PODRŠKA!!!!

europeac

Milo Đukanović je sasvim OK i gsp. Marković. Mislim da treba mlađi, a taj je Ivan Vuković. Neka mu pomognu njih dvojica kao "stariji vukovi" E VIVIA MONTENEGRO