13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović sa funkcionerima SPP: Ispravićemo sistemsku nepravdu učinjenu sjeveru Crne Gore

Politika

Comments 1

Abazović sa funkcionerima SPP: Ispravićemo sistemsku nepravdu učinjenu sjeveru Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ugostio je danas u svom kabinetu potpredsjednika Stranke pravde i pomirenja Seida Hadžića, zajedno sa funkcionerima Arbenom Jakupijem i Almirom Muratovićem.

Kako je saopšteno iz Vlade, Abazović je upoznao goste sa aktivnostima koje je Vlada imala u prvih 50 dana rada, kao i sa prioritetima u narednom periodu.

"Potpredsjednik Abazović je sa funkcionerima Stranke pravde i pomirenja razmatrao pitanja koja se tiču mogućnosti ulaganja i razvoja u sjever Crne Gore.

Abazović je naveo da je u tranzicionom periodu sjever Crne Gore najviše pretrpio i da se te posljedice još uveliko osjećaju, što se najbolje ogleda u velikoj migraciji stanovništva iz sjevernih krajeva naše države.

Potpredsjednik Abazović je kazao da Vlada mora posvetiti posebnu pažnju sjeveru zemlje kako bi se ispravila sistemska nepravda koja je učinjena tom kraju", navode iz Vlade. 

Funkcioneri Stranke pravde i pomirenja zahvalili su potpredsjedniku Vlade na prijemu i naveli da su u prethodnom periodu imali izvrsnu saradnju sa Abazovićem i njegovom partijom, navodi se u saopštenju. 

"Oni su iskazali nadu da će se izvrsna saradnja nastaviti i u narednom periodu, stavljajući se na raspolaganje Vladi Crne Gore za svaki vid kooperativnosti u smislu razvoja sjevera i države Crne Gore.

Potpredsjednik Abazović i funkcioneri Stranke pravde i pomirenja usaglasili su se da su manjinski narodi neizostavan dio građanske i multikonfesionalne Crne Gore, te da će se ova Vlada sa posebnim senzibilitetom odnositi prema njima", zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Prvi pendrek vas gladi dracama! Nista mu se ne moze vjerovati!!