15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Palma: Razgovarao sam s Krivokapićem u kasne sate, rekao mi je da ponovo predložimo Božovića za ambasadora

Politika

Comments 11

Palma: Razgovarao sam s Krivokapićem u kasne sate, rekao mi je da ponovo predložimo Božovića za ambasadora

Izvor: Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Jedinstvene Srbije JS Dragan Marković Palma kazao je da je razgovarao sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i da mu je saopštio da ponovo predlože Vladimira Božovića za ambasadora te zemlje u Crnoj Gori

 Palma je 15. februara pozvao Vladu Crne Gore da vrati srpskog ambasadora Vladimira Božovića, te da će u suprotnom pozvati građane Srbije da ne ljetuju na crnogorskom primorju.

Poslije 12 dana Palma otkriva da je obavio telefonski razgovor sa premijerom Krivokapićem na tu temu. Razgovor je, očigledno, trebalo da ostane tajna s obzirom na to da se predsjednik Jedinstvene Srbije izvinio našem premijeru što je javnosti otkrio ovaj podatak.

“Ne znam da li da kažem nešto sad, to je privatna stvar. Neću iznositi detalje privatnog razgovara, ali ja sam pozvao premijera Zdravka Krivokapića. Neću o pojedinostima, ali došao sam do zaključka da ne odlučuje samo on o tome, da postoji neko iznad njega. Rekao mi je da predložimo ponovo ambasadora Božovića, pa će oni ponovo da razmatraju”, rekao je Palma, gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Tvrdi da nije dobio zadatak ni od predsjednika Aleksandra Vučića ni Vlade Srbije da pozove Krivokapića, već da je to uradio samoinicijativno.

“On je jedan veliki gospodin, prihvatio je razgovor u pola 12 uveče. Vidjeli smo se dva puta, nismo se mnogo poznavali. Ne može niko Srbiji da određuje ko će nam biti ambasador”, poručio je Palma.

On je podsjetio i na ruske vakcine koje je Srbija donirala Crnoj Gori.

“Mi smo vam dali vakcine, što niste tražili od NATO”, upitao je Palma.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Palma, čuš palma, koji je poslanik u skupštini Srbije, zove predsjednika vlade CG u 23,30časova, ovaj mu se javlja kako bi dobio zadatak??? Reče li Palma,tri hiljade za gospodina?

Marina

Pa ljudi ! Moze li se pasti nize nego da Palma ,alo Palma daje naloge i uslove prvom covjeku neke drzave,koja je sticajem nestecnih okolnosti CG !!!! Pa oce li mu i Ceca odrzati lekciju??? Ili neki drugi sljam iz Srbije ??? Pa moze li se ikada sprati ova bruka ljuuuudiiiiii !!!!

Nase more!

Palma, postavi sebe na nekom bazenu u Jagodini, ako ih imte i dovoljno te ima da pravis ladovinu, pa se tamo kupajte.