17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Premijer Krivokapić nastavlja sa brukanjem naše države

Politika

Comments 1

Nikolić: Premijer Krivokapić nastavlja sa brukanjem naše države

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić svojim gafovima i nediplomatskim potezima ne prestaje da blamira i degradira Crnu Goru, kazao je portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

"Dok čeka da mu građani pomognu da negdje sredinom godine, ako ne i kasnije, pripremi Godišnji program rada za tekuću godinu, Krivokapić je savjetnika našao u Jagodini. Naime, danas smo saznali da se premijer u kasnim večernjim satima konsultuje sa Draganom Markovića Palmom koji mu je nedavno postavljao javne ultimatume i izdavao naređenja preko srpskih tabloida?!

Posebno zabrinjava, što u pokušaju da se opravda pred Palmom, Krivokapić predlaže rješenja koja su u suprotnosti sa zakonima države čiji je premiijer.

Zdravko Krivokapić kao građanin može da se blamira i bruka koliko god hoće, ali dok obavlja funkciju premijera svaki njegov nesuvisli potez od neustavne čestitke Republici Srpskoj do ovog najnovijeg - direkno unižava instituciju koju predstavlja", naveo je Nikolić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Ivan

Krivokapić je dokazani beskičmenjak, ljubi ruke svakom popu,klanja i ljubi podove, a Srbija mu je matica tako da siroma trazi savjete i od onih koji ga ponizavaju. Taj alkoholičar ne može predstavljati Crnu Goru jer ništa sa njom i njenom tradicijom nema.