11 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Sumnjiv napad na Trebješanina, Kovačević posjetom prekršio mjere

Politika

Comments 11

DPS Nikšić: Sumnjiv napad na Trebješanina, Kovačević posjetom prekršio mjere

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Iz nikšićkog DPS-a zahtijevaju da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču "navodnog napada na izvjesnog Trebješanina budući da događaj obiluje veoma sumnjivim okolnostima".

"Takođe, znakovito je to što je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata a koliko su "teške" povrede govori i razdragana slika sa Markom Kovačevićem, režiserom čuvenog spota u kojem Trebješanina uči kako da lažno optuži crnogorsku policiju.

Takođe, ulaskom u bolnicu Kovačević je prekršio zdravstvene mjere budući da su zbog epidemioloških mjera posjete zabranjene pa se pitamo ko je dao dozvolu DF-ovom jurišniku da se bahati i dovodi u opasnost život građana.

Zbog svega navedenog, pozivamo nadležne državne organe da hitno rasvijetle okolnosti navedenog događaja kako bi se stavila tačka na manipulacije Demokratskog fronta", navedeno je u saopštenju DPS-a Nikšić.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Ben

Pradjed od ovog dečka je bio Partizanski kurir i kad je ponio pismo iz Boana u Moraču na Semolju ga uhvate četnici, a on da ne otkriju petokolonaši ša u njemu poše proguta papir. Nijesu ga pošteđeli već mučili, prebili i najposlije ubili ali nije htio otkriti sadržaj teksta, a vidi on kud se upleo.

Roorke

@kolo jeste,u pravu si,mada kao da je bitno,oni su na kraju krajeva svasta nesto,a nista od onoga cime bi se ponosili,ili cime ce se neko of njihovih potomaka ponositi

ODGOVOR NA KOMENTAR

@mr MENE JE VIŠE IZNENADILO OTKUD ANDRIJA MANDIĆ PO NIKŠIĆU, JELI ON ROĐEN U NIKŠIĆU?