15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Premijeru Krivokapiću samo Abazović došao na sastanak

Izvor: EPA-EFE

Politika

Comments 4

Premijeru Krivokapiću samo Abazović došao na sastanak

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Lideri partija parlamentarne većine nijesu se juče pojavili na sastanku koji je ranije, u cilju postizanja dogovora i prevazilaženja aktuelne političke krize, predložio premijer Zdravko Krivokapić.

Sastanak koji je trebalo da bude održan juče ujutru u 10 h otkazan je jer se pozivu premijera, kako saznaje Pobjeda, odazvao jedino lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović, koji je ujedno i potpredsjednik Vlade.

Na sastanak nije došao ni lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić jer je bio na službenom putu u Antaliji.

Premijerov poziv u startu su odbili lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević jer oni, kako su nam ranije rekli, ne žele da pregovaraju sa Zdravkom Krivokapićem.

"Ne dolazi u obzir bilo kakav sastanak sa Krivokapićem, jer je DF već saopštio šta misli o njemu. On nema našu podršku i ovaj sastanak je bio zakazan da bi se poremetio ovaj današnji", saopšteno je Pobjedi iz DF-a.

Premijerov poziv odbili su i lideri Socijalističke narodne partije i Demosa Vladimir Joković i Midrag Lekić.

Oni smatraju da prije razgovora sa premijerom treba da se održi sastanak lidera parlamentarne većine koji su oni inicirali i koji je najavljen za danas u Skupštini.

"Obavijestio sam premijera da prvo treba održati sastanak parlamentarne većine, a potom odlučiti šta dalje", rekao je Joković.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Nekad ugledni profesor ....sto ti je ovo trebalo. Ostat ces zapamćen kao višestruki izdajnik. Potomci ce ti se stidjet od tvog imena i u dnevnim razgovotima negirat da ste u rodbinskim vezama....

Deni

Nisu oni bili sami, Krivokapica ima nekoliko.

DV

Ristova zaludnja Muko i nado! "Otac Algebre kaže da čovjek koji ostane bez morala nije čovjek no samo bezvrijedna 0(nula)" Vrati se svom stadu i Sačuvaj nešto od sebe ako ima išta da se sačuva.