17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đonović: Beogradu ne odgovara pad vlasti do popisa, ali se kraj ove zime može očekivati

Politika

Comments 2

Đonović: Beogradu ne odgovara pad vlasti do popisa, ali se kraj ove zime može očekivati

Autor: Antena M

  • Viber

Sporazum lidera tri koalicije na vlasti potpisan prije godinu davno je prekršen, a prekrajanje dogovora i najavljena rekonstrukcija Vlade samo su pokušaj da se nešto, čemu se nazire kraj, vještački održi do popisa, ocijenjuje politički analitičar Ranko Đonović.

 Zvaničnom Beogradu ne odgovara pad vlasti u Crnoj Gori makar do popisa, kako bi, kako tvrdi Đonović, falsifikovali njegov rezultat.

“U svakom slučaju sporazum se krši, njima se kraj bliži. I trebamo ga očekivati ili do nove godine i odmah poslije nove godine. Ne voljom nas koji smo uvijek se borili za Crnu Goru, nego prosto nemogućnosti da funkcioniše nešto što je tako različito i što je nespojivo”, rekao je on za Gradsku televiziju. 

 U Vladi nema onih koji su osvojili vlast uz pomoć kleronacionalista i nacional-šovinista što je, kako navodi Đonović, dovoljno za nezadovoljstvo u okviru koalicije.

“Na čelu opozicije DPS sada u ovom trenutku oni vrlo malo komentarišu, vrlo malo se bune, jer vjerovatno računaju, mislim da je tako, da za njih najbolji posao odrađuje upravo ova vlast”, dodaje on.

Đonović je mišljenja da je URA najveći remetilački faktor u vlasti i da joj zato nije ponuđeno da učestvuje u dogovoru oko rekonstrukcije.

“URA je prvo burno reagovala, počela da vrijeđa veoma ozbiljno, recimo Demokrate na jedan baš primitivan i nepristojan način. Iznenadio sam se kad sam čuo šta je rekao Dritan, odnosno šta su rekli iz URE. Ali, vjerujem da će oni sada naći način da izađu iz ove situacije produže vlast. Građani Crne Gore imaju dovoljno dokaza koliko je ova vlast unazadila Crnu Goru”, zaključuje Đonović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

guzva

Zato se i zure da sve obave na silu i potplate neznalice !

BELVEDER

Kad sve što je lijepo ima kraj, zaslužili smo i mi u CG da i ovo užasno ubrzo ima svoj kraj!