11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Potonja je ura za promjenu vlasti u Crnoj Gori

Politika

Tag Video
Comments 2

Đukanović: Potonja je ura za promjenu vlasti u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

Na Cetinju je večeras održana završna konvencija Demokratske partije scocijalista, sa koje je poručeno "da je otpočela bitka za vraćanje ponosa Crnoj Gori".

Lider te partije Milo Đukanović  je istakao da izbori za Prijestonicu u svakoj zemlji i u svakom vremenu događaj od posebnog političkog značaja za tu zemlju.

„Nigdje tako najsuštastvenije vrijednosti jednog naroda nijesu duboko utemeljene u biću Prijestonice kao što je to slučaj sa Crnom Gorom i sa crnogorskom Prijestonicom. Kada to kažem imam u vidu i to nepresušno slobodarstvo i jedinstveni antifašizam i to ponosno hiljadugodišnje državno trajanje Crne Gore i crnogorsko gospodstvo i evropejstvo. Sve to je najdublje utemeljeno u crnogorskoj Prijestonici”, rekao je Đukanović.

“Zbog toga su izbori pred nama prilika da se iz Prijestonice čuje jasan odgovor i prema Vladi Crne Gore i prema svim političkim partijama koje su kreirale sramotan napad na čast i dostojanstvo Prijestonice i na čast i dostojanstvo Crne Gore. Poruka kako sam kazao mora biti veoma jasna: da onaj koji misli da sa građanima Prijestonice komunicira bojnim otrovima i dugim naoružanjem ne može računati na podršku građana ovog grada. A đe je sreće, onaj ko je u zavadi sa svojom Prijestonicom i onaj ko ima problem da prošeta ulicama Prijestonice nema se čemu dobro nadati ni u državi. Kako bi naši stari rekli: Bože zdravlja, nećemo dugo čekati ni na takvu poruku. Zato je trenutak za promjenu i na nivou Crne Gore, zato je potonja ura za promjenu vlasti u Crnoj Gori”, zaključio je Đukanović.

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan kazao je da vjeruje u svoj grad, u njegov ljudski kapital, potencijale koje nudi u različitim oblastima, a primarno u kulturi, obrazovanju, u sektorima poljoprivrede, turizma, energetike, zelene ekonomije, te da je slobodarsko i ponosno Cetinje bastion nepokorene Crne Gore i putokaz ka evropskoj budućnosti.

,,Znam da cijene i to što se klanjamo sjenima junaka Božićnog ustanka, što smo svakog jula na Lipi Cuckoj, što s ponosom njegujemo antifašističko nasljeđe Cetinja i s pijetetom slavimo 49 narodnih heroja koje je dao naš grad. Cetinje pamti! Zato se uzdam u razboritost mojih sugrađana i sugrađanki, sa kojima dijelim i dobro i zlo, da je Demokratska partija socijalista jedini ispravni izbor i garant stabilnosti'', istakao je Kašćelan.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

ZA SVE NASE PRETKE STO SU ZIVOT DALI , ZA CETINJE SVETO -TO SU IDEALI !!!! DA JE VJECNA !!!

Onogošt

G.Predsjedniče znaće Cetinje kao i uvjek naći pravu mjeru i mjesto svakom po zasluzi.Otmeno i gospodski zaustaviti ovaj velikosrpski juriš na svoj grad i našu Crnu Goru. Neka je sa Srećom !