12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Borovinić Bojović: Žao mi je zbog frustracija i prisjećanja na metode slanja u ćošak

Politika

Tag Video
Comments 12

Borovinić Bojović: Žao mi je zbog frustracija i prisjećanja na metode slanja u ćošak

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Prva demokratska Vlada Crne Gore radi u ekstremno teškim okolnostima i uslovima, ali rezultati, uprkos tome, nijesu izostali. To je poručila ministarka zdravlja Crne Gore, Jelena Borovinić Bojović sa konferencije za javnost povodom godine rada izvršne vlasti čiji je moto "Za zdravu Cru Goru".

“Žao mi je zbog frustracija i očiglednih prisjećanja na metode slanja u ćošak i gledanja u zid. U savremenoj medicini ove metode su odavno napuštene i zaboravljene. Mi ne razmišljamo tenderski već medicinski”, naglasila je ona.

“Naša vizija nijesu barijere i zidovi već rad, izgradnja i nulta korupcija što je sinonim za zdravu Crnu Goru”, istakla je Borovinić Bojović predstavljajući rezultate zdravstvenog sistema Crne Gore.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

Znam osobu koja presvisnu jer se nije pozdravila sa ocem bolesnim u kbc, koji nije imao koronu. jos je bijesna na sebe sto nije ulecela unutra no se drzala pravila a posle toga nekoliko dana krdo udje da iznese njihovog pastira.Ako ima Boga gospodja ministarka JBB i kolege ce odgovarati i za to.

Breeee

@aleksandar - gospođa će, po vrtanju CG u normalne ljudske i civilizacijske tokove, biti pozvana krivičnom prijavom da kao Dr Smrt ili eventualni serijski ubica objasni svoje postupanje načelnice u Covid zoni KBC-a kada je dozvoljavala srpskim popovima i svetosavskom bašibozuku špartanje bolnicom i

Zoran

“Dodju, tako, vremena , kad pamet zasuti, budala progovori , a fukara se obogati…”