19 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: S ovakvim DPS-om nikad ništa, a oni znaju što treba da se promijeni

Izvor: EPA/EFE

Politika

Comments 16

Abazović: S ovakvim DPS-om nikad ništa, a oni znaju što treba da se promijeni

"U parlamentarnoj većini najviše cijenim DF"

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović prokomentarisao je izjavu funkcionera URE Ilira Harasanija, o kojoj se juče mnogo govorilo.

Abazović kaže da je Harasani govorio o modalitetima o kojima je i on sam govorio: "To su samo hipotetičke mogućnosti, samo domen teorije, ništa van toga Harasani nije rekao."

Kada je posrijedi Memorandum koji je URA potpisala sa manjinskim partijama, Abazović je na spejsu kazao da URA "jednostavno neće sjedeti skrštenih ruku".

"Mi smo dobili mandat da bismo pravili promjene i bolji sistem. Ako to ne možemo sada, naša je obaveza da pronađemo novi modalitet."

"Sa DPS-om u postojećem formatu nikad ništa", odgovorio je Abazović na pitanje tviteraša.

Upitan šta to tačno znači, Abazovic je kazao: "Znaju oni šta treba da urade, a uskoro ćemo svi saznati."

Na pitanje zašto nema paragrafa da se neće sarađivati sa Demokratskom partijom socijalista, Abazović je kazao da toga nije bilo ni u dokumentu koji je potpisao sa Aleksom Bečićem i Zdravkom Krivokapićem.

Ponovio je da URA nije i neće ucjenjivati nikoga, te da u parlamentarnoj većini najviše cijeni Demokratski front uprkos ideološkim razlikama.

Zapljena kokaina

Kokain je iznesen iz skladišta i na sigurnom je, odgovorio je vicepremijer na pitanje tviteraša. Više detalja o međunarodnoj istrazi ne mogu da iznesem, kazao je Abazović.

"Ovo podiže kredibilitet naših službi, iako to možda građani ne percipiraju na takav način", dodao je.

"Pejović nas pravi budalama"

Osvrnuo se i na situaciju s Kombinatom alumnijuma, tačnije prepirkama koje saopštenjima vodi s vlasnikom Uniproma prethodnih dana.

Abazović kaže da Veselin Pejović pravi sve budalama. "Ima tri biznisa i hoće da ugasi ovaj koji je najmanje profitabilan i to je cijela priča. Ali, sve je to prihvatljivo. Nije prihvatljivo da čovjek koji ima toliko izgašenih firmi, pokušava da ucjenjuje državu" istakao je Abazović.

Bio sam pozitivan, sad sam negativan na koronavirus

Abazović je kazao da je trenutno u karantinu jer je bio pozitivan na koronavirus.

"Bio sa pozitivan u subotu, sad sam negativan, ali sam u karantinu dva tri dana. Za svaki slučaj sam se zaključao, bio sam u kontaktu sa zaraženim, pa je brzi test pokazao da sam pozitivan, a PCR da sam negativan", rekao je Abazović na Tviter Spejsu.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

mržnja

Dritane, treba da se izdigneš iznad mržnje Đukanovića a ako ne možeš, onda bi kao odrastao čovjek i javna ličnost trebalo da tu mržnju javno ne pokazuješ. Ovako kako se sada ponašaš samo potvrđuješ ono kako te Đukanović nazvao u Skupštini.

BMX

Vise nego iInteresantno je kad lider stranke koja je osvojila 5,5 % na izborima (i to u koaliciji, ne sama), govori sta treba da se promjeni kod DPS - a koji je samostalno osvojio 35,5 % podrske biraca...

Maks

Sredi tu flizuru ,nasto licis.Recu ti ...na predvodnika sa caktarom.