16 °

max 23 ° / min 13 °

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Ako Vlada padne, iskoristićemo energiju naroda za politički pokret

Izvor: RTCG: Spajić na protestu u Pljevljima

Politika

Tag Video
Comments 3

Spajić: Ako Vlada padne, iskoristićemo energiju naroda za politički pokret

MInistar dodaje i da je Temeljni ugovor najbolji mogući u ovom trenutku

Autor: Antena M

  • Viber

Nacrt Temeljnog ugovora koji je Vlada danas usvojila najbolji je mogući u ovom trenutku, poručio je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

"Mislimo da je to tehnička stvar. Bilo je dosta pregovora i sa jedne i sa druge strane i mislim da je taj ugovor najbolji mogući u ovom trenutku i da će biti na uspjeh svih", kazao je Spajić za Tanjug.

Prema njegovim riječima, sadašnji politički trenutak u Crnoj Gori je nesrećan i iracionalan i nije bilo nikakve potrebe da se desi.

"Imali smo sjajan decembar u Crnoj Gori sa ekonomskog aspekta i poslije izglasavanja istorijskog budžeta i plana Evropa sad nije bilo uopšte potrebe za ovakvim potezom. Naročito imajući u vidu da smo imali podršku 50 poslanika za program Evropa sad što se odavno nije desilo u Crnoj Gori. Tako da nam se ova incijativa za formiranjem manjinske vlade čini kao iracionalna i nepotrebna u ovom trenutku", naveo je Spajić.

Neću formirati partiju dok god ova Vlada postoji

Ponovio je u intervjuu da je najpoštenije rješenje političke krize ići na izbore: "Tu će se stvarno vidjeti šta građani žele i misle o svakome od nas."

"Ja neću formirati partiju dok god ova Vlada postoji, međutim ukoliko se Vladi izglasa nepovjerenje - stvari se radikalno mijenjaju!", dodao je. "Veliku energiju narod  i podršku koju trenutno uživamo iskoristićemo da formalizujemo u politički pokret u tom slučaju", kazao je.

Na Trgu Patrijarha Varnave u Pljevljima večeras su se okupili građani kako bi izrazili protest protiv inicijative za smjenu Vlade, a Pljevljacima se pridružio i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

@Legenda To je trg koji milojkovim bulevarom iza zdravkove krivine vodi u provaliju. Ko moze bjezi od tuda glavom bez obzira dok jos nije poludio skroz.

Dajevjecna

@Legenda eto ce i bistu da mu naprave, pokusavaju, jer on je iz pv posao i dostigao visinu kroz spc i da mu se oduzi narod mada jos ne zna sta je tacno za isti uradio, a to sto ga je ista spc otrovala manje vazno..

Legenda

Kako je naziv trga u Pljevljima,što je ovo majko mila