27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šehović Živkoviću: Vjerujem da ćete donositi mudre odluke

Politika

Comments 1

Šehović Živkoviću: Vjerujem da ćete donositi mudre odluke

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović čestitao je Danijelu Živkoviću na izboru za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

"Siguran sam da ćete nakon gotovo nepodijeljene podrške članstva koju ste dobili na neposrednim unutarpartijskim izborima, uspješno nastaviti da na savremen način, prilagođen novim, ali veoma zahtjevnim izazovima sa kojima se kao društvo nažalost suočavamo, pružate važan doprinos njihovom prevazilaženju", naveo je Šehović. 

On dodaje da je uvjeren da će DPS pod liderstvom Živkovića "i dalje biti prepoznata po afirmaciji građanskih, multietničkih, antifašističkih, evropskih, odnosno svih temeljnih državotvornih vrijednosti, kojima smo inače godinama zajedno posvećeni". 

"Ne sumnjam da će Vaš, i rad Vaših kolega iz novoizabranog rukovodstva biti plodan, a ostvareni ciljevi inspiracija za dalje napore. Uz najbolje želje za uspješan mandat, i puno uvjerenje da ćete donositi mudre odluke za dobrobit svih građana Crne Gore, upućujem Vam prijateljski pozdrav", zaključio je Šehović. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena hn

Sram vas bilo obraza, sve ste sad unistili sto ste do sada kao navodni suverenisti radili. Sta ste iskamcili da mi je da znam, uhljebi