19 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

16° / 14°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 16°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbornički klub PES-a u Baru: Jedinstveno podržavamo reformsku viziju razvoja Crne Gore

Politika

Comments 0

Odbornički klub PES-a u Baru: Jedinstveno podržavamo reformsku viziju razvoja Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Prvih 100 dana rada 44. Vlade pokazali su snažnu posvećenost u rješavanju brojnih društveno-ekonomskih izazova, uz jasan naglasak na poboljšanju životnog standarda građana. Briga za najugroženije slojeve stanovništva, oličena kroz povećanje minimalne penzije, predstavlja prvi korak u realizacija programa Evropa sad 2, koji će kao krajnji rezultat imati prosječnu zaradu od 1000 eura i društveni boljitak, saopštio je Odbornički klub Pokreta Evropa sad u Baru.

 “Opšti konsenzus po pitanju sprovođenja popisa stanovništva, deblokada pravosudne grane vlasti, ubrzanje procesa pristupanja Evropskoj uniji, uz snažnu podršku parlamenta, ukazuju na početak nove ere političkih odnosa u našoj zemlji, lišene relikata prošlosti. Čvrsto opredjeljenje Vlade da postane prva naredna članica EU  podrazumijeva unapređivanje institucionalnih okvira za reforme u oblasti vladavine prava, održivog socio-ekonomskoj razvoja i zaštite životne sredine”, navodi se u saopštenju.

Vjeruju da će u mandatu ove Vlade biti započeti i realizovani brojni infrastrukturni projekti koji će omogućiti bolju saobraćajnu povezanost, dati snažan zamajac privrednom razvoju i generisati otvaranje novih radnih mjesta, posebno u primorskom dijelu naše države.

“Kao žitelji grada koji predstavlja prozor Crne Gore u svijet, želimo da se na najbolji način valorizuju razvojni potencijali barske luke kako bi se luci povratio status vodećeg transportnog čvorišta u ovom dijelu Evrope. Stoga, punim jedrima ka EU i boljem životu građana”, zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR