13 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 16°

Petak

17.05.

23° / 17°

Subota

18.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Injac: Vlast u Podgorici nije ugrožena

Politika

Comments 2

Injac: Vlast u Podgorici nije ugrožena

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Vlast u Podgorici nije ugrožena istupanjem određenog broja članova već raspuštenog, nefunkcionalnog gradskog odbora PES-a, kao i zbog najave da će četiri odbornika u Skupštini Glavnog grada napustiti naš odbornički klub, saopštila je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac.
 
Uvjerena je da će, kako navodi, koalicioni partneri ostati posvećeni ispunjavaju obaveza prema građanima.

"Što podrazumijeva i predan rad na unapređenju funkcionalnosti službi Glavnog grada kojem sam od stupanja na dužnost gradonačelnice u potpunosti posvećena. Ne očekujemo da će neko odlučiti da pregovara sa odbornicima DPS-a, da vrši prekompoziciju vlasti u Glavnom gradu, jer bi to povlačilo pitanje odgovornosti koju bi takav potez izazvao”, navela je Injac.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Vama iz rasturenog PES-a je najvažnije da neko od odbjeglih odbornika ne pregovara sa DPS-om,a što glavni grad ne funkcioniše na valjan način to je manje bitno! Važno je sačuvati fotelje po svaku cijenu,jer u slučaju novih izbora želja će vas biti!

cefalo

Ne, nije vlast u Podgorici ugrožena, vi ste se uvalili u pare koje je Vuković ostavio, no su UGROŽENI PODGORIČANI koje trujete ogromnim gomilama smeća i vašom nebrigom o ljudima. Ne, vlast nije ugrožena ali građani jesu, Pokupite svoje krpice da građani ponove izbore za lokalnu vlast.