13 °

max 22 ° / min 13 °

Nedjelja

12.05.

22° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 16°

Petak

17.05.

23° / 17°

Subota

18.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović: Imena potencijalnih kandidata saopštio sam Spajiću, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti

Politika

Comments 1

Šaranović: Imena potencijalnih kandidata saopštio sam Spajiću, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović u još jednom današnjem reagovanju kazao je da su kandidati za direktora Uprave policije saopšteni premijeru, Milojku Spajiću.

"Tako da se tu ništa nije promijenilo, a sa imenima se u javnosti neću igrati”, naveo je on nakon što je član odbora za bezbjednost i poslanik PES-a Miloš Pižurica kazao da je dobro da "Draško Radinović, Miloš Peković, Milutin Vasiljević i Žarko Pavićević nijesu kandidati za mjesto direktora Uprave policije".

Upravo se ova imena nezvanično pominju kao potencijalni kandidati, o čemu je pisao i portal Antena M, ali i drugi mediji. Šaranović je u reagovanju naveo da informacija nije tačna.

“Objave djelimično tačnih i djelimično netačnih imena kandidata, sada znamo odakle dolaze, kao i pojedini tekstovi u medijima koji su kreirani na način da mene predstave kao čovjeka koji je tražio da koordinira UP, a istina je da su to od mene tražili na Kadrovskoj komisiji, ministri PES-a, kao uslov za razrješenje Zorana Brđanina. Takođe, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti, jer UP nije turistička agencija. Pozivam da se ne manipuliše u javnosti sa djelimičnim ili netačnim informacijama”, navodi se u reagovanju Šaranovića.

 
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Treba rašċerati obrazovane i stručne ljude kako bi ti i tvoji neznaveni kadrovi drmali bezbjedonosnim sektorom! Čime ste vi tzv demokrate to zaslužili,osim ucjenjivačkim kapacitetom!