22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

16° / 14°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 16°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović: Samo je jedan korak od toga da jednog pisca i kritičkog intelektualca spaljuju na karnevalu do premlaćivanja i ubijanja pisaca i intelektualaca

Politika

Comments 2

Popović: Samo je jedan korak od toga da jednog pisca i kritičkog intelektualca spaljuju na karnevalu do premlaćivanja i ubijanja pisaca i intelektualaca

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Samo je jedan korak od toga da jednog pisca i kritičkog intelektualca spaljuju na karnevalu do premlaćivanja i ubijanja pisaca i intelektualaca, kao što je to bilo u Hitlerovoj Njemačkoj, Musolinijevoj Italiji, u vrijeme Franka u Španiji, Perona u Argentini i u doba Pinočea u Čileu, kazao je za Pobjedu književnik Milorad Popović.

“Ovaj skandal izvire iz duha Srebrenice, Dubrovnika, Vukovara, četvorogodišnjeg bombardovanja Sarajeva i on se u punom smislu povampirio u tzv. litijama 2020. godine. I danas se očituje vrlo eksplicitno kroz SPC, sadašnjeg predsjednika parlamenta Mandića, rektora Univerziteta Božovića i njegovog portala IN4S”, smatra Popović.

A sa tom ideologijom su, prema njegovim riječima, u sprezi i jedinstvu stranke na vlasti, prvenstveno predsjednik Crne Gore Milatović, predsjednik Vlade Spajić, Bečić i ostala kompanija.

“Svi su iz Amfilohijeve mantije iznjihali i imaju identičan strateški cilj - poništavanje svega što nije srpsko ili velikosrpsko”, kazao je Popović.

Istakao je da „ovo što se dešava izgleda kao neka skarednost i mnogo više govori o duhovnoj i političkoj situaciji u Crnoj Gori nego, možda, jedan drugi gest ili analiza“ jer, kako je istakao, duboko izvire iz duha koji je danas dominantan u Crnoj Gori.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Gaeta

Dokle braćo Crnogorci? Šta još treba da nam se desi?

Jovo

Odličan komentar na "zakamufliranu" velikosrpsku prijetnju Nikolaidisu!