14 °

max 25 ° / min 14 °

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mirović o sramoti u HN: Hipokrizija Bečića i njegove ministarke koji se tužakaju policiji i zbog anonimnih komentara

Politika

Comments 2

Mirović o sramoti u HN: Hipokrizija Bečića i njegove ministarke koji se tužakaju policiji i zbog anonimnih komentara

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarka kulture Vujović, iz redova Demokrata, u suštini tvrdi da je sloboda izražavanja spaljivanje lutke pisca Andreja Nikolaidisa u Herceg Novom. S druge strane, Bečićeve demokrate su godinama veoma ośetljive na anonimne komentare i proglase na društvenim mrežama i često ih PRIJAVLJUJU POLICIJI I TUŽILAŠTVU još od vremena vlade samozvanog apostola Zdravka Krivokapića — poručuje Dejan Mirović, srpski aktivista, univerzitetski profesor u Kosovskoj Mitrovici, porijeklom iz Crne Gore.

Kako prenose mediji, Mirović ukazuje da je „posebno ‘ośetljiv’ lider Bečić na neprikladne i neukusne komentare na društvenim mrežama”.

„Kada se nešto slično ili još gore desilo piscu Nikolaidisu — s kojim inače ne dijelim nijedan zajednički stav, osim onoga da se radi o štetnom postupku za sâme organizatore karnevala — Bečićeva ministarka taj postupak podvodi pod slobodu izražavanja i nalazi opravdanje u stavovima pisca”!

To je, ocjenjuje Mirović, „klasičan primjer hipokrizije i malograđanskog populizma ili oportunizma koji dovodi do udvoričkog nepostojanja bilo kakvog stava”.

„Otežavajuća okolnost za hipokriziju Bečićeve ministarke je to što se radi o piscu koji ne donosi političke odluke”.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

td

Mirovicu,neocekivano je korektan tvoj komentar o dogadjaju u HN.Tim prije sto je to djelo nacionalisticke rulje,ciji svjetonazor dijelis. To sto se,istovremeno,ogradjujes od svjetonazora tvog komsije iz Ulcinja,Andreja Nikolaidisa,takodje treba cijeniti kao tvoju iskrenost kome pripadas i kakav jesi. Ostavljamo ti za istomisljenika tvog ujaka Cakija Lekica,nekadasnjeg Crnogorca,a sada...

koko

Šta reći po političarima. Sve je rekao o političarima i izdajnicima, Petar 1. Ne bidute tuđa metla i lopata, ne ližite tuđe šake, ne obijajte tuđe pragove, ne dajte se kupovati......... ...... ne kopajte jamu jamu jedan drugom, ne radite svoju pogibiju..... ... Tako nekad tako danas- nesoji fukare