17 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Veću kaznu od Mugošine dobija neko kad u Višem sudu ukrade rolnu toalet papira

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević foto

Politika

Comments 2

Knežević: Veću kaznu od Mugošine dobija neko kad u Višem sudu ukrade rolnu toalet papira

Autor: Antena M

  • Viber

Odluka Disciplinskog vijeća Sudskog savjeta da se Suzana Mugoša kazni sa 30% plate i zabranom napredovanja u službi predstavlja jedan od posljednjih eksera zabodenih u mrtvački sanduk crnogorskog pravosuđa, saopštio je poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

- Vjerujem da je veća kazna ako neko u Višem sudu slomi vazu plastičnog cvijeća ili ukrade rolnu toalet papira, nego što je danas kažnjena Suzana Mugoša nakon njenih skandaloznih i kriminalnih izjava o postupku poznatom kao državni udar - naveo je Knežević u saopštenju, prenijela je Pobjeda. 

Iako je, kaže Knežević, "čitava crnogorska javnost imala priliku da se uvjeri kako Suzana Mugoša dogovara sa Vesnom Medenicom da se ne uvrste u spise predmeta naši dokazi o Saši Sinđeliću, i kako trguje svojim uticajem u zapošljavanju članova porodice, i na kraju kako tvrdi da je kupljena odluka Apelacionog suda od strane nekog ambasadora" nju, navodi on, Disciplinsko vijeće kažnjava sa 30% plate.

- Toliko sam ganut da mi dođe da organizujem SMS prikupljanje sredstava za Suzanu Mugošu, jer ovoliko nepravde ne može podnijeti ni moje kameno "terorističko" srce. Ovom prilikom želim da pozovem i prozovem SDT koje je navodno saslušavalo Suzanu Mugošu da nam saopšti da li je saopštila ime ambasadora koji je navodno kupio presudu, i ako nije, da li je protiv nje pokrenuta istraga. Ukoliko nije, onda je jasno da je SDT protočni bojler kroz koji će proći još stotine Suzana Mugoša i Vesni Medenica sa kaznom od 30% od plate - zaključuje Knežević.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ranko

U pravu si Knežević, ovo je stanje od suda, sirotinji kožu deru za sitni prestup a ovo je bruka

Milena

Pravdoljubac Knezevic,voli da presudjuje,to mu je prirodni talenat,napao oca i sina kod aerodroma,pa otrcao da njih prijavi za napad koji je uprilicio,sad bi Suzanu osudio kao Jovanku Orleanku,jer mu je sudila za drzavni udar o kome svjedoce obavjestajne sluzbe Britanije i drugih zapadnih zemalja.