20 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Očigledno je da se duboka politička i institucionalna kriza može riješiti samo izborima

Izvor: SDP

Politika

Comments 0

SDP: Očigledno je da se duboka politička i institucionalna kriza može riješiti samo izborima

Autor: Antena M

  • Viber

Očigledno je da se duboka politička i institucionalna kriza u koju su Crnu Goru uvele partije parlamentarne većine može riješiti samo parlamentarnim izborima koje očekujemo u toku ove godine, saopšteno je iz SDP-a. 

"Za našu državu i sve građane je nužno da ozbiljne političke strukure vrate normalnost i funkcionalnost sistema, inače ćemo nastaviti da srljamo vođeni neodgovornim i nezrelim partijama većine koje ni oko čega ne mogu da se dogovore", navodi se u saopštenju. 

Socijaldemokratska partija je prošle nedjelje kompletirala partijsko rukovodstvo konstituisanjem Glavnog odbora i izborom ostalih organa.

"Čime smo uspješno zaokružili kongresne aktivnosti. Na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Glavnog odbora je izabran Mirko Stanić, poziciju Generalnog sekretara u narednom mandatu će pokrivati dr Adis Balota, dok su za potpredsjednike izabani Amina Cikotić, Adnan Striković, Bojan Zeković, Adnan Šabović i dr Almir Rebronja.  

Glavni odbor SDP je izabrao i članove predsjedništva – Nikolu Đuraškovića, Nasera Resulbegovića, Željka Nikolića, Dragana Šimraka, Budimira Mugošu, Dragicu Anđelić, Vladimira Božovića, Elvisa Omeragića, Borisa Kaluđerovića, Tanju Popović i Skedera Elezagića – koji će uz rukovostvo izabrano na Kongresu i članove po funkciji činiti novi saziv tog organa.

Uvjereni smo da će kroz temeljnu kadrovsku obnovu i kreireanje progresivne političke ponude za građane Crne Gore Socijaldemokratska partija ostati značajan činilac razvoja crnogorskog društva", navode iz SDP-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR