21 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poslanici Demokrata: Podržavamo stav Šaranovića, on i njegov pravni tim treba da utuže sve nezakonito donešene odluke

Politika

Comments 3

Poslanici Demokrata: Podržavamo stav Šaranovića, on i njegov pravni tim treba da utuže sve nezakonito donešene odluke

Autor: Antena M

  • Viber

- Svi članovi Kluba poslanika Demokrata čestitaju Danilu Šaranoviću, ministru unutrašnjih poslova na dostojanstvenom držanju u odbrani Zakona, Ustava i principa na kojima je nastala Demokratska Crna Gora, te što nije podlegao pritiscima da se za v.d. direktora Uprave policije izaberu kadrovi koji, prema informacijama dostupnim u medijima, nijesu prošli poligraf, saopštili su poslanici DCG Boris Bogdanović, Zdenka Popović, Anđela Vojinović, Nikola Rovčanin, Albin Ćeman, Momčilo Leković i Duško Stjepović. 

"Još više zabrinjava činjenica da se radi o policijskom službeniku koji je bio kadar Veselina Veljovića, optuženog za izvršenje teških krivičnih djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije.

Klub poslanika podržava stav ministra Šaranovića da on i njegov pravni tim treba da utuže sve nezakonito donešene odluke, da informiše nadležne državne organe o sumnji na izvršenje krivičnih djela od strane članova Vlade, nastalih skandaloznim kršenjem zakona, te da do raspleta krize vlasti obezbijedi zakonito i stabilno funkcionisanje sektora na čijem je čelu.

Biti lider tima ne znači stajati iznad drugih i boriti se za privilegije i moć, već biti uzor u odbrani onoga što je ispravno, bez obzira na ličnu političku cijenu", naveli su u saopštenju. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

OLima

Cudo ne izadjoste iz Vlade koja krsi zakon, hahaha. A, milija je vama Demokratama vlast od svega na svijetu. Pa zar vas nije sramota ovakvo saopstenje da objavite!?

Bajo

Ako ne smjenite Spajica , ocigledno da su snimci koje posjeduje Vučić , spremni za objavljivanje . Prema tome morate biti dobro uporni. Da ga smjenite a da ustanete u foteljama. Bice veselo. ps . Sjetite se koliko je kukao i molio Bečić da ga ne odvajaju od fotelje. Uzas .

Katunjanin-Miogost

Prosta stvar. Oborite vladu , pa sve iz početka. Nikakav problem.