19 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj: Na današnji dan, prije 25 godina, civilizovani svijet je morao humanitarnom vojnom intervencijom da zaustavi politiku zločina

Politika

Comments 2

Đeljošaj: Na današnji dan, prije 25 godina, civilizovani svijet je morao humanitarnom vojnom intervencijom da zaustavi politiku zločina

Autor: Antena M

  • Viber

Na današnji dan, prije 25 godina, civilizovani svijet je morao humanitarnom vojnom intervencijom da zaustavi politiku zločina Slobodana Miloševića, kazao je Nik Đeljošaj predsjednik Albanske alternative, potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja..

Zaustavljeno je etničko čišćenje i još veći zločini. Intervencija je donijela mir i razvoj Balkana, a 25 godina poslije, većina balkanskih država je pristupila NATO savezu i, zajedno sa njima, čuvamo mir od zločinačkih politika, kazao je Đeljošaj.

Sve države, uključujući i Republiku Kosovo, koračaju sigurno putem ka EU i sveobuhvatnom razvoju.

Nažalost, i ova humanitarna intervencija, koja je sprovedena, naglašavam i podsjećam, još jedanput, kao odgovor na zločinačku politiku Slobodana Miloševića, sobom je odnijela nevine žrtve.

Prilika je da se prisjetimo nevinih žrtava koje stoje kao zalog trajnom miru koji je donijela ova intervencija, kojom su zaustavljeni ratni zločinac i politika koju je personifikovao.

Zauvijek smo zahvalni našem parterskom NATO savezu što je tada vratio mir, ali i što i dalje čuva i što će čuvati i garantovati mir u ovom dijelu Evrope od bilo kakvih zločinačkih politika, zaključio je Nik Đeljošaj predsjednik Albanske alternative, potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Pivljanin

Kako te nije sramota da se oglašavaš ?Ti danas igraš u istom kolu sa onima koji negiraju postojanje države Kosovo .

Tako je

Neki su to zaboravili i pokušavaju da izvrću činjenice.