14 °

max 19 ° / min 13 °

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 17°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DNP: Vukićević će sa velikim zadovoljstvom glasati protiv članstva Kosova u SE, uzalud sva medijsko-politička hajka

Politika

Comments 3

DNP: Vukićević će sa velikim zadovoljstvom glasati protiv članstva Kosova u SE, uzalud sva medijsko-politička hajka

Autor: Antena M

  • Viber

Maja Vukićević će s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foce i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti, poručili su iz Demokratske narodne partije. 

Iz DNP-a su se oglasili povodom, kako kažu, medijsko političke hajke i prijetnje koje ovih dana dobija Maja Vukićević zbog stava da glasa protiv učlanjenja Kosova u PSSE, što, kažu, “više govori o “junacima” skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila”.

“Gotovo da djeluje komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u tužakanju i cinkarenju Maje Vukićević retvitujući i tagujući njen i naš politički stav kako bi polusvijet bez imena i prezimena slao prijetnje i uvrede na njen račun. Prva tužibaba i cinkaroš DPS- a Ivan Vuković, poznat po tome što redovno plače kad mu se uruči poziv iz policije i tužilaštva, odavno je zaslužio da bude tagovan kao pokazni primjer političke uzaludnosti koji i u njegovoj partiji smatraju za stecaj funkcionerskih okolnosti.

Ali što očekivati od individue koja je kao gradonačelnik Podgorice naredio komunalnoj policiji da u ponoćnim satima prekreče bilbord s likom patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, osim da svoju nemoć i frustracije liječi prizemnim etikatiranjem jedne žene. Naravno da nam ne pada na pamet da pozivamo tužilastvo da ispita ima li u devijantnom ponašanju Ivana Vukovića elemenata bića krivičnog djela, jer znamo da bi se on odmah zaplakao i okačio na tviter cijenu pampers pelena.”, naveli su iz DNP u saopštenju koje prenosi CdM.

A Crna Gora, prema njihovim riječima, ne zaslužuje suze i još ponešto od Ivana Vukovića.

“Zato njega i sve majomrzce upućujemo i obavještavamo da će Maja Vukićević s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foce i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti”, poručuju iz DNP.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

roki

Samo napred. I mi cekamo da se raspadne vasa nazovi koalicija.

Drago

Ova seljana od partije , uzima bivšem gradonačelniku kao najveći greh što je prekrečio bilbord dve velikosrpske vedete Irineja i Amfilohija ... ako i jeste ruke mu se pozlatile ... jer Podgorica je multietnički mnogoljudni grad , pa kada bi svaka vera tim primerom krenula bilo bi zanimljivo ...

Orlov krš

Ne sumnjam da ćete sve učiniti kako bi po Vučićevom diktatu onemogućili CG da krene evropskim putem! Pitanje je što će uraditi premijer Spajić i da li će dopustiti da ovakvi antievropejci i antinatovci uđu u Vladu!!!