21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
O zelenoj agendi i ekonomskom prosperitetu države, na inicijativu ministra, razgovarali Vladimir Martinović i Mitropolit Joanikije

Izvor: Ministarstvo turizma

Politika

Comments 10

O zelenoj agendi i ekonomskom prosperitetu države, na inicijativu ministra, razgovarali Vladimir Martinović i Mitropolit Joanikije

Autor: Antena M

  • Viber

Crkva će uvijek biti podrška, ne samo po pitanju zelene agende, već i ekonomskog oporavka i prosperiteta čitavog društva kojem svi teže, poručio je mitropolit crnogorsko - primorski Joanikije na sastanku sa ministrom, turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimirom Martinovićem, navodi se u saopštenju. 

U cilju zajedničkih akcija u pogledu zaštite životne sredine, a na inicijativu Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, u prostorijama Mitropolije crnogorsko - primorske održan je sastanak mitropolita Joanikija i ministra Martinovića.

Mitropolit Joanikije rekao je da će Crkva uvijek biti podrška, ne samo po pitanju zelene agende, koja je bila i tema sastanka, već i ekonomskog oporavka i prosperiteta čitavog društva kojem svi težimo. 

Mitropolija crnogorsko-primorska i Ministarstvo će zajedničkim akcijama raditi na oplemenjivanju terena, ozelenjavanju, čišćenju rječnih korita, te uređenju životnog prostora, što je nesumnjiv interes naše ukupne zajednice, ističu iz ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera

Martinović je ovom prilikom kazao da mu je veliko zadovoljstvo razgovarati sa mitropolitom Joanikijem oko ovako važnih tema i da je zahvalan na odličnim inicijativama i predlozima koje su bile teme sastanka jer zdravlje ljudi i njihov ambijent nemaju alternativu, zaključuju u saopštenju.

 

 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Simokkuser

Super neka ugrade solarne na xrkve i onako su sve izmijenjali ..i neka bude sveta struja +10 puta skuplja za nase vjernike

chronicler

Ne mogu da vjerujem što čitam: "O zelenoj agendi i ekonomskom prosperitetu države, na inicijativu ministra, razgovarali Vladimir Martinović i Mitropolit Joanikije"!!! Promoviše Crkvu Srbije umjesto da radi svoj posao, ako zna. E, ministre, blago ti u diplomu! Da ga nije ko omađijao?

Orlov krš

Ova Vlada se sprda sa građanima,ako Joanikije ne ozeleni Crnu Goru neće niko,a i ekonomski prosperitet je zagarantovan! Jad i bijeda!