15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pejović: Aktuelna Vlada će unaprijediti uslove za rad tužilačkih organa

Politika

Comments 0

Pejović: Aktuelna Vlada će unaprijediti uslove za rad tužilačkih organa

Autor: Antena M

  • Viber

Zaključak koji je prije više od mjesec dana usvojila Vlada, a kojim je objekat stare zgrade Vlade dat na korišćenje Specijalnom državnom tužilaštvu konkretna je odluka u realizaciji unapređenja uslova tužilačkih organa, saopštio je Boris Pejović, generalni sekretar Pokreta Evropa sad.

"Zadatak izvršne i zakonodavne vlasti jeste da u maksimalnim mogućnostima obezbijede najbolje uslove za rad tužilačkim organima, koji imaju ključnu ulogu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Poštovanje podjele sudske, izvršne i zakonodavne vlasti, ali istovremeno saradnja u afirmaciji vladavine prava najefikasniji je pristup u borbi protiv svakog vida kriminala i korupcije", navodi Pejović.

Stoga, kako dodaje, sva retorička zalaganja i podršku treba sprovesti u konkretna djela, a to je da se pristupi obezbjeđivanju mnogo boljih uslova za rad, od onih koji su bili u prethodnom periodu. 

"Osim konkretnih rezultata u oblasti unapređenja životnog standarda, jako je važno isporučivati rezultate i u segmentu vladavine prava, pogotovo na našem evropskom putu u punopravno članstvo", zaključio je Pejović. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR