16 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

17° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj o hapšenju Perović: Izvještavanje bilo cirkus, Albanci joj možda pomognu da vrati novac ako je oštetila budžet

Politika

Comments 3

Đeljošaj o hapšenju Perović: Izvještavanje bilo cirkus, Albanci joj možda pomognu da vrati novac ako je oštetila budžet

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj ocijenio je na pres konferenciji nakon sjednice Vlade da je izvještavanje medija povodom hapšenja direktorice Agencije za sprečavanje korupcije Jelene Perović zbog potrošnje goriva i kilometraže bilo cirkus.

“Cirkus sam rekao jer Albanci u Crnoj Gori imaju veliko poštovanje prema Jeleni Perović. To je jedina institucija kojom je ona rukovodila gdje je bila sudija, gdje je smogla snage da donese osuđujuću presudu za skandiranje i vrijeđanje Albanaca, “što vidimo i u zadnjim dešavanjima na utakmicama – gdje ih nazivaju Šiptarima”.

“Albanci imaju veliku zahvalnost prema njoj za taj postupak, za ove druge stvari ako je neko nešto uradio, naravno da će odgovarati i u tom kontekstu možda sam povezao, koji je možda vezan i za ovaj slučaj. Ja mislim da bi možda Albanci bili spremni da sve ove stvari, ako je nešto oštetila, da joj pomognu da vrati ova sredstva iz onoga što su, osjećaji prema tom činu iz 2016. godine. Što manje politike i političara kada su ovakve stvati u pitanju”, naglasio je Đeljošaj.

Đeljošaj je istakao da to govori kao lider političke partije a ne kao predstavnik Vlade.

Potvrdio je informaciju da je Vlada Specijalnom državnom tužilaštvu proslijedi dokumentaciju o sporazumu o lobiranju koji je bivša Vlada, na čijem je čelu bio Dritan Abazović, sklopila s kompanijom Bipartizan Solution Inc. iz Vašingtona.

Govoreći o limitiranim cijenama, Đeljošaj je kazao da je akcija vrlo uspješna.

"Imamo oko 20 posto jeftinije artikle koji su limitirani. Imamo ideje kako da dođemo do rješenja da se akcija nastavi i tokom ljeta. Fokus je na domaće proizvode jer žeimo da podržimo sve naše preduzetnike".

Govoreći o institutu Igalo, kaže da žele da donesu zakonitu odluku.

"Treba vremena, pozivan radnike na strpljenje, država će riješitit problem.Na sjednici komisije će biti predstavljen izvještaj", tvrdi Đeljošaj.

Istakao je da se zalaže za mogućnost uvođenja radne nedjelje.

"Naravno uz poštovanje prava radnika. Moramo naći kompromisno rješenje i da pokušamo da isključimo politiku i populizam", naveo je Đeljošaj.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Bozovic Brano

Nik javno ti se izvinjavam(ovo je moje ime i prezime)posto sam te cesto kritikovao preko ovih portala.Ljudski i cojski bravo Deljosaj.

Mila K

Gle potpredsjednik Vlade umije da bude ozbiljan ponekad. Hvala.

čitalac

Mi se 35 godina posle propasti komunizma i dalje bavimo spašavanjem propalih komunističkih preduzeća, kojima naravno nema spasa. Za to vrijeme su poljaci, rumuni, druge da ne pominjem, izgradili sasvim nove ekonomije i postali dio evropske privrede.