15 °

max 22 ° / min 15 °

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poslali Vladin avion da vrati Mandića sa proslave Sretenja

Politika

Comments 2

Poslali Vladin avion da vrati Mandića sa proslave Sretenja

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić tražio je od Vlade da državni avion dođe po njega i tri člana obezbjeđenja u Beograd, kako bi ga dovezao nakon učešća na proslavi Dana državnosti Srbije u Beogradu 16. februara ove godine. 

Prema zahtjevu koji je uputio generalnom sekretaru Vlade, Mandiću je vladin avion trebao da dođe po njega 17. februar u 18 časova. 

Sudeći prema objavljenoj dokumentaciji, sa koje je Vlada skinula oznaku tajnosti, Vladin avion je poletio iz Podgorice za Beograd i dovezao ga nazad u Podgoricu, nakon proslave Sretenja sa državnim vrhom Srbije. 

Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije i njegov partner, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević sa čijom partijom čini koaliciju "Za budućnost Crne Gore" zajedno su prisustvovali Danu državnosti Srbije u februaru ove godine. 

Nije jasno u kom svojstvu je Mandić išao na proslavu - u svojstvu lidera Nove srpske demokratije i bliskog saveznika Aleksandra Vučića ili u svojstvu predsjednika Skupštine. 

Mandić je Vladin avion koristio i tokom službene posjete Briselu, 13. februara i za povratak dan kasnije. Sa njim u delegaciji su bili i poslanica Jelena Božović, savjetnica Vanja Čabarkapa, prevodilac, kamerman i fotograf, kao i članovi obezbjeđenja Mihailo Čađenović i Damjan Damjanović. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dejan

Zadnje vrijeme Vladin avion sve prevozi neke sto imaju predmet kod tuzilastva .Ima li komposten da je usao u taj Vladin avion ?

Di

Neka se izjasni da li je išao u Bg kao predsjed. Skupštine ili stranke. Ako je zastupao stranku, onda neka mu stranka plati troškove Vladinog aviona, jer nema pravo na prevoz kao pred.stranke. Ako je išao kao pred.Skupštine treba vidjeti kakvu je korist imala od toga CG.i da li je bila smislena upot