14 °

max 15 ° / min 9 °

Ponedjeljak

04.03.

15° / 9°

Utorak

05.03.

14° / 8°

Srijeda

06.03.

13° / 8°

Četvrtak

07.03.

11° / 7°

Petak

08.03.

13° / 6°

Subota

09.03.

13° / 7°

Nedjelja

10.03.

13° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP DPS-u: Podržavate li Vučića zbog Marovićeg državljanstva?

Politika

Comments 2

SDP DPS-u: Podržavate li Vučića zbog Marovićeg državljanstva?

Autor: Darko Šuković

  • Viber
Nakon podrške šefa države Filipa Vujanovića kandidaturi Aleksandra Vučiću na predsjedničkim izborima u Srbiji javnost se sa pravom pita da li je u pitanju jos jedan dil na relaciji DPS-Vučić na štetu državnih interesa Crne Gore, saopštio je član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković.

On je upitao da li se podrškom kupuje sloboda i srpsko državljanstvo za Svetozara Marovića i njegovo neizručivanje Crnoj Gori.

"Činjenica da je doskorašnji drugi čovjek DPS, po sopstvenom priznanju šef organizovane kriminalne grupe, van domašaja crnogorske pravde govori tome u prilog. Poznato je da DPS, umjesto da kažnjava aktere korupcije i kriminala iz svojih redova, obilato ih pomaže i nagradjuje. Svi akteri afere Snimak su u medjuvremenu napredovali, neki do visokih državnih pozicija", istakao je Zeković.

Ako već Marović ne može da napreduje nakon milonskih pljački, tvrdi Zeković, ono mu se bar može obezbijediti da na slobodi i sa tuđim državljanstvom uživa u otetom od naroda.

"Vučić, radikali, Miloševićevi socijalisti koji danas čine vlast u Srbiji mogu u tome pomoći svojim starim ratnim drugovima iz DPS – davanjem srpskog državljanstva Maroviću i njegovim bjekstvom od pravde", kazao je Zeković.

SDP, kako je dodao, konstatuje da su jedino DPS, Mandić i Knežević dali podršku Vučiću.

"Ništa čudno – taj trojac ima Jedinstvenu Rusiju za strateškog političkog partnera, pa ne sumnjamo da je nalog iz Moskve morao biti ispoštovan. Ostavljamo novokomponovanim DPS patriotama i Pink Crnogorcima da nam objasne kako to veliki DPS borci protiv 'crnogorskih četnika' zdušno podržavaju četničke vojvode i Šešeljeve portparole u Srbiji", zaključio je Zeković.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Lijeni Crnogorac

Ko je za koga vidjet ce se kad Parlamenat bude glasao za ulazak u NATO

Liberal

Ovaj Zeković je obični "Zeko".... Možda DPS podržava Vučića, što je veliki problem.Još veći je problem što "Zekovići" iz SDP, od Ranka, Vukasanovićke, VDT;Konjevića i inih, podr0abvaju GRU, zbog ruskih dolara koje je Ranko dobio za izbore. ranko se javno bori za CG, a u suštini po nalogu Putina radi na njenoj devastaciji. Skadarski beg je bio u pravu kada je kazao "....". Mislio je na Ranka.