Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Test: Ono što prvo uradite, otkriva kakva ste osoba

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: uspesnazena.com

Test: Ono što prvo uradite, otkriva kakva ste osoba uspesnazena.com

Postoje mnoge stvari koje mogu da otkriju vašu ličnost: od svakodnevnih navika, do govora tijela.

Navikli smo da mislimo kako za svaku situaciju postoje samo dva moguća rješenja – ispravno i pogrešno. Međutim, ovaj test nije takav. Ne možete izabrati “pogrešan” odgovor, zato što su svi tačni.

Izaberite jednu od četiri mogućnosti – šta biste prvo preduzeli u situaciji prikazanoj na slici i saznajte nešto više o sebi.

1. Skrajnuti čajnik koji kipi

Ako ste izabrali čajnik, to možda znači da ste "vrele" prirode i temperamentni. Odluke donosite brzo, bez ikakvog oklijevanja i ništa vas ne može zaustaviti na putu ka cilju.

Vjerovatno se brzo zamarate od monotonih poslova. Takođe brinete o sopstvenoj sigurnosti i ne volite iznenađenja. Više volite da pratite jasan plan, bez ikakvih nepredviđenih situacija.

Izbor ove mogućnosti nagovještava da ste usredsređeni i dobar diplomata. Teško prihvatate tuđe greške. Za vas se može reći da ste preduzimljiva osoba, koja istovremeno može da obavlja više zadataka.

Vrlo ste komunikativni. Za vas se može reći da volite da stvarate  korisna poznanstva i da budete u centru pažnje.

Ako se prvo potrudite da umirite dijete, onda ste najverovatnije uravnotežena i preduzimljiva ličnost. Volite da pomažete ljudima i spremni ste da se žrtvujete za druge. Vi ste porodična osoba i cijenite dobre odnose među ljudima.

Usamljenost vas plaši i važno vam je da neko uvijek bude uz vas. Prema vašem mišljenju, bolje je provesti veče kod kuće sa svojom porodicom, nego na bučnoj zabavi u baru.

Ako prvo odlučite da sklonite psa sa kauča, onda možemo zaključiti da ne podnosite nikakav nered: ni u kući, ni u životu. Važno vam je da sve držite pod kontrolom.

Nećete se smiriiti dok sve ne bude na svom mjestu. Pridajete veliki značaj materijalnim vrijednostima i društvenom položaju. Po pravilu znate odgovore na sva pitanja i ne zbunjujete se ni u jednoj situaciji.

Ostavi komentar

0/300