13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri horoskopska znaka koja nikad ne varaju svoje partnere

Razonoda

Comments 0

Tri horoskopska znaka koja nikad ne varaju svoje partnere

Izvor: www.minimagazin.info

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Ljudi imaju različite principe kada je riječ o vjernosti u vezi. Nekima preljuba ne pada na pamet, dok se drugi upuštaju u nju bez griže savjesti, a astrolozi smatraju da je sve to zapisano u zvijezdama.

Po nekim tipičnim karakternim crtama, tu se izdvajaju tri znaka, a čak i ako ne vjerujete u horoskop, nije naodmet provjeriti koje karakteristike odaju vjernu osobu.

Jarčevi su na glasu kao najvjerniji i najiskreniji znak zodijaka i pred svojim partnerima ne skrivaju baš ništa. Isto to očekuju i od nekoga s kim su u vezi, a nevjeru ne opraštaju. Iskrenost im je u vezi na prvom mjestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

Djevice uopšteno vole igrati po pravilima pa se preljuba ne uklapa u njihov životni stil te je, takođe, smatraju neoprostivom. Osim što su vjerne svojim partnerima, u osobe rođene u ovom znaku mogu se pouzdati svi koji su im bliski. Uvijek su spremne učiniti sve što mogu za osobe do kojih im je stalo, a poznate su i po tome što gotovo nikada ne krše dogovore i obećanja.

Rakovi teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mjesta preljubi. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvijek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu. Za voljenu osobu spremni su učiniti sve, ali očekuju isto i zauzvrat, jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR