18 °

max 20 ° / min 7 °

Ponedjeljak

30.03.

20° / 7°

Utorak

31.03.

16° / 9°

Srijeda

01.04.

8° / 2°

Četvrtak

02.04.

12° / 0°

Petak

03.04.

14° / 3°

Subota

04.04.

15° / 8°

Nedjelja

05.04.

17° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drugi Montenegro Beer Fest od 24. do 26. jula

Razonoda

Comments 1

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Drugi Montenegro Beer Fest od 24. do 26. jula

Drugi Montenegro Beer Fest, koji će od 24. do 26. jula biti organizovan na Cetinju, nadmašiće kvalitetom programa i izborom izvođača prvi festival koji je u crnogorsku Prijestonicu prošle godine doveo više od 20 hiljada posjetilaca, saopšteno je na konferenciji za novinare koja je organizovana na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Direktor Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Oskar Huter kazao je da manifestacije ovog tipa imaju veliki uticaj na destinaciju u kojoj se održavaju, navodeći da su one ujedno i najbolji vid njene promocije i marketinga.

„Ne treba posebno obrazlagati da što manifestacija ima širi opseg i značaj, veći procenat regionalnog učešća i uključenost regionalno poznatih ličnosti, to je i zainteresovanost medija za nju veća, a time je veća i promocija destinacije, ali i njene kulture i običaja, ekonomije i privrede“, rekao je Huter.

On je podsjetio da je prvi Montenegro Beeer Fest privukao veliki broj posjetilaca svih dobi iz cijelog regiona i time postavio Cetinje na mapu festivala koji se ne smiju propustiti.

„Sklon sam da prognoziram da ćemo krajem jula ove godine biti svjedoci posjećenijeg i još uspješnijeg Montenegro Beer Festa nego što je bio prvi. Mada, da bude i na nivou prošlogodišnjeg nećemo se buniti“, istakao je Huter.

Koproducent festivala Dejan Grastić iz Beogradske kulturne mreže kazao je da je festivalski turizam u ekspanziji u svijetu, jer stvara atipična iskustva koja su veoma važna prilikom donošenja odluka o putovanjima.

Prema njegovim riječima, manifestacioni turizam prepoznat je od Prijestonice Cetinje i Vlade, navodeći da sva istraživanja govore “da se svaki euro uložen u manifestacije trostruko vraća destinaciji u kojoj se dešava”.

Drugo izdanje festivala je ključno, kazao je on, napomnući da će ove godine beogradsko izdanje festivala postati punoljetno.

Đorđe Pajović iz grupe Tap 011 kazao je da odavno nijesu nastupali u Crnoj Gori, te da očekuju dobar nastup.

„Uvijek smo bili dobro dočekani u Crnoj Gori. Nadamo se da nam se publika uželjela, tako da jedva čekamo da dođemo i sviramo“, rekao je on.

Inspektor Blaža podsjetio je da jedan od ambasadora Beer Festa, navodeći da se nada da će „u Prijestonici Cetinje pružiti jedan od nezaboravnih nastupa“.
„Pozivam sve ljude da dođu da napravimo što bolju atmosferu. Vidimo se uskoro na Cetinju“, poručio je on.

Montenegro Beer Fest organizuje se pod pokroviteljstvom Vlade i Prijestonice Cetinje. Producenti festivala su MNEvent I Beogradska kulturna mreža.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Šćepan

Beogradska kuturna mreža radi festival u Prijestonici. Baš me zanima šta misle o litijama??? Tako je! Sve pare srbima, pa neka se pi..ju po nama! Sramotno! Volimo te Crna Goro!