15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nagradna igra Antene M i Podgorica Souvenir Store, dobitnik Miloš Marković

Razonoda

Comments 0

Nagradna igra Antene M i Podgorica Souvenir Store, dobitnik Miloš Marković

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Svakog četvrtka, naredna dva mjeseca, nagrađujemo jednog našeg čitaoca autentičnim proizvodima iz prodajnog adortimana Podgorica Souvenir Store.

Najbrži čitalac koji pošalje lične podatke na naš mail [email protected] osvaja nagradu za ovu sedmicu.

Najbrži ovog četvrtka bio je Marković Miloš.

***

Od četvrtka, 18. juna 2020, Podgorica je bogatija za urbani kutak koji će turistima, crnogorskoj dijaspori, kao i domaćem stanovništvu, ponuditi autentične suvenire glavnog grada Crne Gore, modernog i urbanog dizajna.

"Autentičnost ponude prve podgoričke suvenirnice Podgorica Souvenir Store, preduzeća PG District ogleda se u tematskom tretiranju suveniraprema karakterističnim simbolima-znamenitostima Podgorice, gradskom žargonu, običajima grada i njegove okoline.

PG District Souvenirs Storeće kroz svoju ponudu promovisati slogane ,,Ponesi Podgoricu” i “Podgorica everywere”, kao i suvenir/maskotu- pticu Kraljić, karakterističnu za lokalne gradske parkove, u kojima se i skriva. Slogani su osmišljeni sa ciljem da svaki kupac po odlasku iz Crne Gore ,,ponese Podgoricu” sa sobom u neku drugu sredinu i tako je promoviše. Kroz ovakav, novi i autentični vid turističke ponude Podgorica će unaprijediti svoju vidljivost i prepoznatljivost i stati rame uz rame sa evropskim gradovima koji su prepoznatljivi po autentičnim suvenirima urbanog dizajna".

Podgorica Souvenir Shop, nalazi se u Hercegovačkoj ulici, br. 67. Radno vrijeme radnje je od 9 do 14 sati i od 17 do 21 sat, radnim danima i subotom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR