14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oktoberfest na Voli Motors-ov način: Kobasice, pivo i novi BMW X4

Auto

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Oktoberfest na Voli Motors-ov način: Kobasice, pivo i novi BMW X4

Izvor: Portal Analitika

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Kompanija Voli Motors je večeras u njihovom BMW salonu, kao i prethodnih godina, obilježila oktobarsko okupljanje, predstavivši novi BMW X4 i najavivši kreditnu akciju ''Dobitna BMW kombinacija''.

''Voli Motors kao i prethodnih godina nastavio je tradiciju okupljanja u oktobru. I ove godine, naš BMW Oktobarfest je prije svega povod za druženje sa našim prijateljima i klijentima u atmosferi onog po čemu je Bavarska poznata širom svijeta - prestižnim automobilima i dobrom pivu koje su obezbijedili prijatelji iz Akademije piva. S obzirom da su naši klijenti navikli na specijalne akcije koje počinju u oktobru i često traju do kraja godine, tako smo se i ove, potrudili da obezbijedimo nešto novo i atraktivno. U saradnji sa S lizingom pokrenuli smo kreditnu akciju ''Dobitna BMW kombinacija'', kazao je izvršni direktor Voli Motors-a, Vladan Spasojević.

On je objasnio da se radi o operativnom lizingu na 36 mjeseci.

''Operativni lizing ili dugoročni zakup smatra se najpopularnijim oblikom finansiranja novog vozila u svijetu. Ova usluga nudi vozilo na određeni vremenski period koji u našem slučaju iznosi 3 godine, sa preciziranom kilometražom za taj period, koji u našem slučaju iznosi 45.000 kilometara i uz neprmjenljivu mjesečnu ratu. Dakle operativni lizing ne nudi vlasništvo već korišćenje i upravljanje predmetom. Vrlo bitna karakteristika je da je zakup za bilans neutralni model finansiranja koji ne povećava zaduženost preduzeća i smanjuje osnovicu poreza na dobit budući da je rata poreski prihvatljiv trošak. Svaki klijent koji odabere vozilo sa našeg lagera, od Voli Motorsa će dobiti popust od 10 odsto. Učešće iznosi 11,1 odsto od cijene vozila sa popustom dok mjesečna rata iznosi 1,1 odsto od redovne cijene vozila. Kako bih vam približio ovu ponudu uzmimo na primjer da ste izabrali vozilo čija je redovna cijena 50.000 eura - cijena sa popustom 45.000 eura, učešće je 5.000 eura a mjesečna rata 550 eura. Zvuči dobro zar ne?'', istakao je Spasojević.

Kako Spasojević dalje navodi, sve ovo prati i specijalna ponuda za kasko osiguranje u saradnji sa Sava osiguranjem, a da takođe nisu zaboravili ni već postojeće vlasnike BMW i Mini vozila.

''Trenutno je u Voli Motorsu aktuelna servisna akcija za vozila starija od 6 godina koja klijentu nudi - dijagnostiku elektronskih sistema vozila, pregled stanja akumulatora i kontrolu antifriza, pregled začepljenosti filtera i pregled izduvnog sistema, provjeru rada klima uređaja, vizuelnu provjeru stanja kaiša i remelice i sve to po akcijskoj cijeni od 45 eura'', navodi Spasojević.

Izvršni direktor Voli Motors-a je iskoristio priliku i da predstavi novi model BMW-ove serije X4.

''Zamislite putovanje automobilom koje ne umori, komotan automobil kojem parking ne predstavlja problem, koji oblikom i bojom koju ste lično odabrali privlači pažnju a čija unutrašnjost kvalitet materijala i udobnost sjedišta ne ostavljaju ravnodušnim. Sve je savršeno prilagođeno konturama tijela, elegantno i funkcionalno. Zato i ne čudi da je od lansiranja prvog modela od BMW-a X4, prije samo četiri godine, do sada, širom svijeta prodato više od 200.000 primjeraka. Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela sa sportsko elegantnim izgledom kupea i izuzetnim performansama ujedno pružajući zadivljujući komfor. Novi model je 81 milimetar duži od prethodnog, 37 milimetara širi i 3 milimetra niži'', kazao je on.

Kako dodaje, novi BMW X4 je tih i udoban na putu a posjeduje i jedan od najinteligentnijih sistema za pomoć vozaču.

''Driving assistant plus, koji bilo da ste se zaglavili u gužvi i najdosadnijem kreni stani saobraćaju u gradu ili pak jurite auto putem, pruža svu mogućnost sigurnost i pomoć. Prikazaće vam informacije o trenutnoj brzini, navigaciona upustva, informacije o ograničenju brzine, upozoriće vas na zabrane preticanja a ujedno vam može pokazati i vaše telefonske i muzičke liste. Uz to, BMW headup displej prenosi sve važne informacije direktno u vaše vidno polje i u punom koloru projektuje sve važne informacije. Nevjerovatno je kako ovako mali detalj olakšava vožnju i omogućava fokusiranost na putu. Dodatno, vaš najnoviji BMW X4 opciono omogućava i WIFI hotspot kao i bežično punjenje telefona. Kakvi god izazovi da vas čekaju na putu novi BMW X4 ih željno očekuje'', zaključio je Spasojević.

Okupljeni su nakon prezentacije mogli da uživaju u njemačkim kobasicama, izvrsnim pivima ''Akademije piva'', a večerašnje goste je, pored bogatog muzičkog programa, zabavljao i crnogorski komičar Andrija Dabanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR