14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Moj super utorak" u Cineplexx-u

Mozaik

Comments 0

"Moj super utorak" u Cineplexx-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Bioskop Cineplexx Delta City obradovaće danas svoju publiku specijalnom cijenom ulaznice od 2,00€ za sve filmske naslove.

Na velikom platnu prodefilovaće najveće zvijezde Holivuda današnjice – Bred Pit i Leonardo Di Kaprio u filmu "Bilo jednom…u Holivudu“, devetom filmu proslavljenog i Oskarom nagrađenog reditelja Kventina Tarantina.

Zvijezde akcionih filmova Džejson Stetam i Dvejn Džonson prikovaće vas za sjedišta u najprodavanijoj filmskoj franšizi ikada, ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“.Kraljice zločina“, ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti, pokazaće nam kako je to kada tri žene preuzmu posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor. Film “Dobri momci” ima izglede da postane kultna komedija, zato ne propustite urnebesnu zabavu o šestacima kojima uopšte nije lako.

Diznijeva igrana verzija klasika "Kralj lavova“ opčinila je i male i velike ljubitelje filma, i definitivno je jedan od najboljih filmova ove godine.

Za one koji su Simbu pratili davne 1994. tu je titlovana, a one mlađe koji se prvi put upoznaju sa njim, na repertoaru će se naći sinhronizovana verzija filma. Video igrica „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je zaludio svijet, a sada je dobila još jedan filmski nastavak pod nazivom "Angry Birds Film 2“.

Ulaznice za sve filmske naslove se već nalaze u prodaji i dostupne se na blagajnama bioskopa, kao i online za korisnike Cineplexx bonus kartice.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR