15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Astrološke prognoze: Ova tri znaka u 2020. ući će u ozbiljne veze

Izvor: Foto: Screenshot Youtube

Mozaik

Comments 0

Astrološke prognoze: Ova tri znaka u 2020. ući će u ozbiljne veze

Izvor: index.hr

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Kako se približavamo 2020. godini, sve je više prognoza o tome što nas u njoj čeka.

Među njima su i astrološke prognoze za sve znakove na polju ljubavi, posla, zdravlja i drugih bitnih segmenata u životu, ali kao što to uvijek biva, nijesu svi iste sreće, piše Indeks. 

Mnogo faktora treba uzeti u obzir, ali prema prognozama astrologa, ova tri znaka imaju najveću šansu da u 2020. godini nađu ljubav svog života.

Jarac

Početkom i sredinom decembra Venera je u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu, a ova kombinacija može biti savršena za početak stabilne veze. Kombinacija Venere, koja želi ljubav, sa Saturnovom posvećenošću ukazuje na to da Jarac ima velike šanse da uđe u dugu vezu.

Jarčevi su poznati kao pesimisti horoskopa, ali za njih će 2020. biti fantastična godina puna ljubavi pa bi bilo dobro da se ovom segmentu života posvete više nego poslu.

Ovan

Znakovi koji imaju astrološki ugao prema Jarcu, kao što je Ovan, takođe mogu biti aktivirani kada Venera u decembru bude u konjunkciji sa Saturnom. Jarac i Ovan kardinalni su znaci jer se nalaze na granici godišnjih doba.

Što se tiče Ovnova, za njih ovaj tranzit može stvoriti tenziju zbog želje za povezivanjem s nekim i strah na koji način to postići.

Odmah po ulasku u 2020. Mjesec ulazi u tranzit kroz Ovna pa će rođeni u ovom znaku bolje razumjeti što znači jednakost i zdrava dugoročna veza. Sve dok Ovan bude bio spreman da pokaže malo ranjivosti, može očekivati lijepu ljubavnu priču u sljedećoj godini.

Vaga

Kao i Ovnovi, i Vage mogu biti aktivirane kada Venera (planeta koji vlada u Vagi) bude u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu. Kada se ovo dogodi, moguće je da će se Vage osjećati podobnije za ljubav koja odolijeva vremenu. Ipak, i Vage mogu osjetiti nemir zbog želje za ljubavlju i nesigurnost u to kako doći do nje.

Srećom, početkom januara i Vagi će postati jasno kako bi trebalo da izgleda njena idealna veza. Vage su uvijek romantične, ali 2020. može biti godina koja će im donijeti trajnu ljubav.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR