Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Kinesko ''Gala veče“, spektakl u kojem uživa čitav svijet

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: RTS

Kinesko ''Gala veče“, spektakl u kojem uživa čitav svijet Foto:Screenshot

Emisija „Gala veče", koja se emituje za vrijeme dočeka Kineske nove godine, nezaobilazan je dio proslave Praznika proljeća u mnogim kineskim porodicama. U spektaklu Kineske medijske grupe podjednako uživaju i gledaci širom svijeta – više od 460 medija u više od 170 zemalja i regiona izvještava o ovom događaju koji prati najveći broj gledalaca u svijetu.

U ovogodišnjem izdanju „Gala večeri" biće izvedene do sada najbrojnije tačke u formama humorističkih dijaloga i skečeva, koji će, kako je saopšteno, prikazivati realne slike u društvu i život običnih građana, demonstrirati visoki umjetnički standard i fokusirati se na emotivnom izrazu.

Najnovije tehnologije na „Gala večeri" privlače veliku pažnju medija širom svijeta – više od 460 medija u više od 170 zemalja i regiona izvještava o ovom događaju.

Stotine stranih televizijskih stanica i novih medijskih platformi emitovaće „Gala veče". Među njima je oko 280 medija iz SAD, Velike Britanije, Japana, Brazila, Singapura, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Malezije, Tajlanda i Laosa koji će emitovati dio ili čitavu emisiju.

Bioskopi i televizijske stanice u Italiji, Australiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji i još dvadesetak zemalja i regiona emitovaće višejezične verzije „Gala večeri".

Pored toga, Sankt Peterburg će organizovati događaj pod nazivom „Hiljade ljudi koji gledaju Gala veče u organizaciji Kineske medijske grupe", kako bi publici predstavio tradicionalne običaje tokom Proljećnog festivala.

„Gala veče" prvi put je emitovano 1983. a potvrđeno je Ginisovim rekordom kao televizijska emisija koju prati najveći broj gledalaca u svijetu.

Ovaj umjetnički spektakl će 24. januara biti direktno emitovan uveče uoči dolaska Nove godine Pacova, kako bi gledaocima donio više radosti i sreće.

Evo kako je Gala veče izgledalo prošle godine.

Ostavi komentar

0/300