10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Među dobitnicima "Gremi" nagrade i Mišel Obama

Izvor: Foto: Screenshot

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Među dobitnicima "Gremi" nagrade i Mišel Obama

Izvor: RTS

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dodijeljene su "Gremi" nagrade, a mlada muzička zvijezda, osamnaestogodišnja pop pjevačica Bili Ajliš, trijumfovala je osvojivši pet nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg novog pjevača i pjesmu godine,"Bad guy".

Pored pomenutih nagrada, Bili Ajliš osvojila je i nagradu za najbolji album godine – debitantski album When We All Fall Asleep, Where Do We Go, prenosi Bi-Bi-Si.

Bili je ovim nagradama pretekla Tejlor Svift, kao najmlađa osoba koja je ikada dobila nagradu.

Njen stariji brat Finis Okonel, takođe je dobio nagrade kao producent godine, za rad na sestrinom albumu, koji je sniman u porodičnoj kući.

Primajući nagrade za album godine, Bili je izjavila da misli da je tu nagradu zaslužila Arijana Grande.

"Gremi" nagradu za video godine osvojio je Lil Nes za pjesmu Old Town Road, kao i zlatni gramofon za pop duo ili grupni naslov, zajedno sa Bilijem Rejem Sajrusom.

Pjevačica Lizo osvojila je tri nagrade, među kojima su one za najbolje solo pop izvođenje za hit Truth Hurts, kao i tradicionalni arenbi nastup i za savremeni album.

Sam početak ceremonije protekao je odavanjem počasti minutom ćutanja tragično nastradalom košarkašu Kobiju Brajantu, a glavni program večeri otvorile su Lizo i Ališja Kiz, obje pomenuvši velikog sportistu.

Bivša prva dama Amerike Mišel Obama, dobila je nagradu Gremi za najbolji izgovoreni album, odnosno za audio knjigu Becoming, dok je kantri pjevačica Tanja Taker dobila prvi "Gremi" u 61. godini, za najbolji kantri album While I'm Livin i za najbolju kantri pjesmu Bring My Flowers Now.

"Gremi" nagradu za najbolju kompilaciju za vizuelne medije osvojila je pjesma Shallow, koju izvode Lejdi Gaga i Bredli Kuper.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR