9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Madona i Holivud: Pjevačica će režirati film o sebi

Izvor: EPA

Mozaik

Comments 0

Madona i Holivud: Pjevačica će režirati film o sebi

Izvor: BBC na srpskom

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Pop ikona Madona najavila je da će režirati film o sopstvenom životu i karijeri.

Zvijezda scenario piše sa Diablo Kodi, scenaristkinjom koja je dobila Oskara za scenario filma Džuno, a radila je i na filmu Mladi.

Očekuje se da će film prikazati njen uspon iz siromašnih četvrti Njujorka do globalne superzvijezde, kroz pjesme poput Like A Virgin i Vogue.

Zvijezda je rekla da će film u prvi plan staviti muziku, dodajući: "Muzika me održava, a umjetnost me čini živom."

Još neimenovani projekat biće Madonino treće rediteljsko ostvarenje nakon filma Prljavština i mudrost iz 2008. i filma W.E. iz 2011., koji se zasnivao na vezi kralja Edvarda Osmog sa Volis Simpson.

Potonji film su ocrnili kritičari, a loše je prošao i u bioskopima, zaradivši samo dva miliona dolara, u odnosu na budžet od 11 miliona.

Međutim, biografije rok i pop zvijezda sjajno prolaze. Odlično se pokazao film o Eltonu Džonu Raketa i o Frediju Merkjuriju - Boemska rapsodija, za koji je Rami Malek dobio Oskara za glavnu ulogu.

Madonino ostvarenje radiće Universal Pictures - firma na koju je pjevačica ranije bila ljuta jer su se dočepali nezvaničnog scenarija koji je inspirisan njenim životom.

Ne zna se kada će kastinzi za film biti organizovani, a nije objavljeno ni kada će se raditi produkcija, ali je pop zvijezda na Instagram nalogu objavila da je u ranoj fazi pisanja scenarija.

U odgovoru na pitanja obožavalaca, rekla je da će biografski film biti o "borbi umjetnice koja pokušava da preživi u svijetu muškaraca", dodajući da putovanje pokriva čitav niz emocija: "sreću, tugu, bijes, ludilo, dobro, loše i ružno".

Dodala je da će se radnja baviti njenom vezom sa umjetnikom Žan-Mišel Baskijatom, posljedicama njenog kontroverznog spota za pjesmu Like A Prayer i njenim iskustvom snimanja filma Evita.

"Želim da prenesem nevjerovatno putovanje na koje me je život poveo kao umjetnicu, muzičarku, plesačicu - ljudsko biće, koje pokušava da se probije u ovom svijetu", rekla je Madona, kada je potvrdila da će režirati film.

"Neophodno mi je da opišem ovaj životni tobogan sopstvenim glasom i vizijom."

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR