11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi.

Antena M preko svoje Fejsbuk stranice najbržem čitaocu ili čitateljki poklanja dvije karte.

U nastavku pogledajte trejlere.

VELIČANSTVENI GUBITNICI

Radnja avanturističke krimi-komedije, nastale prema romanu Eduarda Saćerija “La noche de la Usina”, smještena je tokom argentinske ekonomske krize (1998-2002).

Tokom ekonomske krize grupa prijatelja iz malog grada objedinjuje svoju ušteđevinu kako bi ponovo pokrenuli poljoprivrednu zadrugu. Dan nakon što su deponovali novac u banku, argentinski bankarski sistem propada, a oni sve gube. Ubrzo saznaju da nijesu samo žrtve ekonomske krize, već da su beskrupulozni advokat i bankarski menadžer iskoristili tešku situaciju u zemlji kako bi ih prevarili. Da bi povratili izgubljeni novac i osvetili se onima koji su im crkavicu izbili iz džepa, seljani se udružuju i kuju pakleni plan...

PINOKIO

Vjerna adaptacija poznate priče o drvenoj lutki koja je uspjela da oživi zahvaljujući siromašnom, usamljenom stolaru Đepetu. Film „Pinokio“ reditelja Matea Garona kreće se u carstvu koje je istovremeno realno i fantastično, u ruralnoj, bezvremenoj Italiji koja obiluje zemljom, morem, seoskim okruženjem. Kao i svako dijete, Pinokio je radoznao, a o svijetu u kom živi uči iz svojih pokušaja i grešaka. Posjedujući urođenu dječiju hrabrost, Pinokio postaje ono što je i trebalo da bude – pravi dječak…

TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA

Pretpremijerno od 27. septembra!

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog muzičkog filmskog hita iz 2016. 

U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji. Sinhronizovano!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR