19 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Četiri datuma u aprilu koja će uticati na naše živote

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Četiri datuma u aprilu koja će uticati na naše živote

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

April 2024. donosi nebeske događaje kao što su retrogradni Merkur, konjunkcija Venere i Neptuna, potpuno pomračenje Sunca, poravnanje Jupiter-Uran i transformativne energije, oblikujući značajne pomake i prilike za rast.

Od retrogradnih do poravnanja i pomračenja, april je period dubokih pomjeranja koji će obuhvatiti promjenu energije i uticati na naše živote. Hajde da saznamo koji će se značajni nebeski događaji dogoditi u aprilu.

20. april – Jupiter se poravnao sa Uranom

Jupiter, planeta ekspanzije i rasta, poravnava se sa Uranom, planetom inovacija i pobune. Ovo rijetko usklađivanje donosi nalet inspiracije, otkrića i neočekivane prilike za rast. Vrijeme je da prihvatimo promjene, razmišljamo van okvira i slijedimo naše najsmelije težnje hrabro i ubijeđeno.

22. april – Mars ulazi u Ovna

Mars, planeta akcije i nagona, ulazi u svoj matični znak Ovna, pojačavajući naše želje, ambicije i takmičarski duh. Ovaj tranzit podstiče našu motivaciju i nivoe energije, ali takođe može donijeti impulsivnost i konflikt ako se ne kanališe konstruktivno. Vrijeme je za asertivnu akciju i odlučno vođstvo.

25. april – Merkur ide direktno

Merkur, nakon što je završio svoje retrogradno putovanje, staje direktno 25. aprila, signalizirajući postepeni povratak jasnoći, komunikaciji i zamahu unaprijed. Vrijeme je da primijenite uvide stečene tokom retrogradnog perioda i krenete naprijed sa obnovljenom svrhom i pravcem.

29. april – Venera ulazi u Bika

Venera, prošavši kroz vatrenog Ovna, ulazi u zemljani znak Bika, zasnivajući naše odnose i želje u stabilnosti, senzualnosti i praktičnosti. Ovaj tranzit nas podstiče da njegujemo strpljenje, lojalnost i uvažavanje jednostavnih životnih zadovoljstava.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR