14 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hedlajner Sea Dance-a počeo ljetnu turneju

Mozaik

Comments 0

Hedlajner Sea Dance-a počeo ljetnu turneju

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Britanski muzičar John Newman počeo je ljetnu turneju festivalskih nastupa, koncertom u Poreču, a koliko se publika uželjela njegovih nastupa pokazala je rapsodija oduševljenja i ovacija nakon gotovo svake otpjevane numere ove svjetske soul zvijezde. Ponešen reakcijama publike Newman je priredio nesvakidašnju žurku. Njegov vokal bio je moćniji nego ikad, osvajao je scenu plesnim pokretima, a kada su krenuli prvi taktovi najvećeg hita “Love Me Again” atmosfera je dovedena do usijanja.

U momentu kada se britanski šoumen latio bubnjeva, nastup je prerastao u pravi rock’n’roll spektakl, a koliko je bio zadovoljan reakcijom publike govori trenutak kada je uskočio u nju što je ispraćeno sa oduševljenjem i gromoglasnim aplauzom.

Muzičar je u razgovoru sa hrvatskim medijima otkrio i da je otvorio nastup sa nekim od novih pjesama.

"Novi album još nije snimljen, ali pomno radimo na njemu i uskoro će biti gotov. Dao sam sebi malo više prostora, jer sam s prethodnim albumom malo požurio. Jako mi je važno da sljedeći bude najbolji u mojoj karijeri, tako da će izaći kada budem spreman za to", kazao je Britanac.

Njegov kolega Kygo, tizovao je na Instagramu djelić numere koje radi sa John Newmanom "Never let go" a koji će se uskoro naći i u etru. Ovaj mlada britanska zvijezda, koja će 13. jula svojim nastupom otvoriti i Sea Dance festival, kao i po naslovu novog singla sa Kygom, prepozatljiv je po svojoj posvećenosti muzici i upornošću da se izbori za svoje snove.

"Treba poručiti djeci da se ne plaše, treba da ustraju u onome što rade i što vole. Treba živjeti i voljeti život, uživati u svakom danu", poručio je jedan od najtraženijih muzičara današnjice.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR