11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Video koji će vas nasmijati: Zamislite upoznate momka koji nema profil ni na jednoj društvenoj mreži?

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Video koji će vas nasmijati: Zamislite upoznate momka koji nema profil ni na jednoj društvenoj mreži?

Izvor: Buka

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Zamislite ovu situaciju, upoznali ste muškarca koji bi mogao da bude gospodin Savršeni, onaj Pravi. No, onda vam on na dejtu saopšti prilično "zastrašujuću" činjenicu - da nije prisutan na društvenim mrežama, te da nema Facebook, Instagram, Viber i slične mreže za komunikaciju.

Nevjerica, znoje vam se dlanovi, 1.000 upitnika vam je nad glavom jer kako je to danas uopšte moguće i kako da saznate kako je vaš muškarac iz snova izgledao prije, šta je dosad radio, s kim je sve izlazio, što je danas i juče ručao ili doručkovao, kakav život vodi, kako mu izgledaju bivše djevojke, ko su mu prijatelji, kakve filmove i muziku preferira...

Zamislite, ne možete od toga ništa doznati skrolujući po njegovim društvenim kanalima (kao što ste dosad uvijek mogli i računali na taj svima dostupan i nepresušan izvor informacija) kao što su Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat... a najbolnija stavka, nije čak imao ni MySpace!

Gledajući djevojku iz videa, čini se kako je njen dejt u roku od sekunde pretvoren u najgoru noćnu moru i sve ono što je zanima o njemu, moraće ga jednostavno - pitati.

Ovaj video će vas nasmijati do suza, ali usput ćete shvatiti koliko smo svi oguglali na uobičajan, normalan način života i upoznavanja, i koliko su nas društvene mreže udaljile.

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR