10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
M:tel nudi pakete uz pretplatu od samo jedan euro

Tehnologija

Comments 0

M:tel nudi pakete uz pretplatu od samo jedan euro

Izvor: Mina business

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija M:tel pripremila je novu ponudu za kablovske korisnike, u okviru koje će budući korisnici BOX duo ili BOX trio paketa u narednih godinu plaćati pretplatu jedan euro, uz otključane HBO i ostale kanale tokom prvih šest mjeseci.

Iz kompanije su kazali da će novim korisnicima tih paketa biti omogućen pristup svim kanalima, bez posebne aktivacije, osim za HBO paket, za koji je neophodna aktivacija pozivom na broj 1600, preko aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel.

Oni su dodali da u promociju nije uključen paket Zadruga.

Iz kompanije su podsjetili da korisnici BOX paketa imaju na raspolaganju preko 200 TV kanala, među kojima su TVCG1, Vijesti, Prva, Pink M, Superstar, RTS 1, RTS 2, svih pet Arena Sport kanala, NBA, Fox i Fox Life.

„Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima će uživati najnovijim svjetskim hitovima i serijama“, kazali su iz M:tel-a.

Oni su dodali da korisnici BOX duo 2 paketa imaju na raspolaganju preko 200 TV kanala, dok je brzina interneta 120/5 Mbps. U BOX duo 3 paketu brzina interneta je 160/6 Mbps, a uz preko 200 TV kanala korisnik ima uključenu MOVE uslugu u okviru pretplate, pa ima mogućnost premotavanja TV kanala sedam dana unazad i korišćenje bogate videoteke.

BOX trio paketi uz bogat TV sadržaj od preko 200 kanala i uključenu MOVE uslugu u pretplatu, imaju još veće brzine intereta do 180/10 mbps, neograničene razgovore u M:tel fixnoj mreži, a BOX trio 3 čak i dvije hiljade minuta ka M:tel mobilnoj mreži i 200 minuta ka fiksnoj mreži Telekoma Srbija i Crnogorskog Telekoma.

Uz BOX pakete, korisnici mogu da uzmu karticu za paket m:tel one. Korisnici m:tel one paketa mogu da aktiviraju tarifni dodatak po cijeni od 4,99 EUR sa 200 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, neograničenim pozivima ka M:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, hiljadu SMS poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori i pet GB interneta.

Iz kompanije su kazali da će se nakon promotivnog perioda naplaćivati standardne mjesečne pretplate.

„Brzine zavise od pristupne tehnologije koja je instalirana korisniku. WIFI ruter se dobija uz paket besplatno, a naknada za održavanje iznosi jedan EUR“, navodi se u saopštenju.

Akcija traje do kraja aprila i važi uz ugovor na dvije godine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR