16 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

08.04.

21° / 11°

Četvrtak

09.04.

21° / 8°

Petak

10.04.

23° / 12°

Subota

11.04.

23° / 13°

Nedjelja

12.04.

22° / 13°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 12°

Utorak

14.04.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novo radno vrijeme poslovnica MTEL-a: Ostanite kod kuće i koristite m:tel digitalne servise

Tehnologija

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Novo radno vrijeme poslovnica MTEL-a: Ostanite kod kuće i koristite m:tel digitalne servise

Pridržavanje mjera nadležnih zdravstvenih instutucija, provjereno informisanje i odgovoran stav kompanija i pojedinaca, od vitalnog su značaja za prevenciju epidemije koronavirusa u Crnoj Gori. Svjesna toga, kompanija MTEL je preduzela niz mjera i olakšica za svoje korisnike, kako bi, njegujući društvenu odgovornost, dala doprinos što normalnijem odvijanju aktivnosti iz svoje nadležnosti, saopšteno je iz te kompanije.

"U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, poslovnice MTEL-a će raditi prema novom rasporedu: radnim danima od 9 do 18 sati i subotom od 9 do 16 sati. Izuzetak od navedenog rasporeda su poslovnice u shopping mall-u Delta city u Podgorici i shopping centru Kamelija u Kotoru, koje neće raditi. Novo radno vrijeme će važiti sve dok traju preporuke Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Imajući u vidu da se jedna od ključnih preporuka odnosi na izbjegavanje suvišnih izlazaka i kretanja van kuće, apelujemo na sve korisnike da ostanu kod svojih kuća, i da sve aktivnosti koje bi inače obavljali u poslovnici - obavljaju putem SelfCare platforme "Moj m:tel".

Svi m:tel korisnici (mobilnih i kablovskih usluga) putem "Moj m:tel" platforme mogu izvršiti uplatu računa i dopunu prepaid broja u samo par klikova. Takođe, mogu brzo i jednostavno ostvariti uvid u aktivirane m:tel pakete i usluge, provjeriti stanje na računu, kao i količinu preostalih resursa, pregledati aktuelne ponude i dostupne dodatke, i još mnogo toga.

Pristup "Moj m:tel" platformi je omogućen korisnicima putem aplikacije (za android i iOS uređaje) i putem web strane. Korisnici mogu preuzeti "Moj m:tel" na ovom linku.

Podsjećamo da je MTEL, u skladu sa korporativnim standardima koje njeguje od početka rada, uz posvećenost jačanju porodičnih vrijednosti, pripremio posebnu povoljnost za korisnike kablovske i satelitske televizije.

Kako bi u narednim danima proveli vrijeme kod kuće sa svojim najbližima na što kvalitetniji način, korisnicima m:tel kablovskih i mSAT paketa, biće omogućen pristup TV kanalima, koje trenutno nemaju u okviru paketa koji koriste, do kraja aprila 2020. godine. Promotivni pristup TV kanalima omogućen je i korisnicima MOVE usluge. Navedena povoljnost se ne odnosi na pakete HBO, CINEMAX i Zadruga.

Više informacija korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR