8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski Telekom lider u oblasti telekomunikacija

Tehnologija

Comments 0

Crnogorski Telekom lider u oblasti telekomunikacija

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Crnogorski Telekom je lider u oblasti telekomunikacija u Crnoj Gori, prema analizama i rangiranju koje je kompanija BI Consulting realizovala za potrebe projekta „100 NAJVEĆIH“.

"Telekom je tako titulu prvorangirane kompanije u svojoj oblasti dobio treći put zaredom, učvrstivši svoje mjesto među najuspješnijim kompanijama u zemlji", saopšteno je iz te kompanije. 

 Kompanija BI Consulting već tri godine na osnovu jasnih i javno dostupnih kriterijuma obavlja rangiranje najuspješnijih crnogorskih preduzeća, što se objavljuje u publikaciji „Poslovne novine – 100 najvećih u Crnoj Gori“, koja će ove godine biti predstavljena u septembru.

Nakon predaje poslovnih knjiga za prethodnu godinu, crnogorske kompanije koje zadovoljavaju kriterijume rangirane su po prihodima, dobiti i broju zaposlenih, i to u okviru mikro, malih, srednjih i velikih preduzeća, u ukupno 25 kategorija.

 Iz Telekoma, koji je ove godine specijalni partner projekta „100 najvećih u Crnoj Gori“, ističu zadovoljstvo što su sada već tradicionalno dio priče koja za cilj ima afirmaciju kvaliteta i odgovornog, transparentnog i uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, što podsticajno da djeluje na crnogorski poslovni ambijent.

 „Posebno nam je drago što smo u prilici da sopstvenim primjerom pokažemo na koji način jedna moderna tehnološka kompanija može da transformiše svoje svakodnevno poslovanje u vrijeme krize poput ove u kojoj smo se svi u poslovnom sektoru našli. Takođe, pokazali smo i da partneri i klijenti Telekoma mogu da računaju na kvalitetan, pouzdan i siguran internet pristup, i digitalna rješenja koja odavno imamo u ponudi ali koja će se ubuduće koristiti mnogo više, o čemu smo nedavno razgovarali i na online panel diskusiji 'Digitalno transformisano sjutra', organizovanoj u sklopu ovog projekta“, kazao je Predrag Perković, direktor Sektora za poslovne korisnike u Telekomu.

 Crnogorske kompanije će ubuduće, zaključuje Perković, u periodima kada se poslovanje odvija u uobičajenim okolnostima morati da razmišljaju nekoliko koraka unaprijed i da se na vrijeme pripremaju za digitalizaciju, jer je situacija sa koronavirusom pokazala da od stepena digitalne transformacije kompanije zavisi njena sposobnost da u vanrednim okolnostima zadrži kontinuitet u poslovanju, ističući da je u tom dijelu uloga Telekoma kao telekomunikacionog lidera ključna.

Projekat za unapređenje i promovisanje crnogorske privrede koji realizuje BI Communication inicirao je crnogorski provajder poslovnih informacija BI Consulting u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomije, uz podršku Privredne komore i uz generalno pokroviteljstvo Podgoričke banke i Crnogorske komercijalne banke, članica OTP grupe.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR