9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović: Nevjerovatno sam razočarana, moj mozak to ne može da prihvati

TOKIO 2020

Comments 3

Popović: Nevjerovatno sam razočarana, moj mozak to ne može da prihvati

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović bila je razočarana nastupom ekipe u drugom poluvremenu protiv Norveške.Nakon 13:13 na poluvremenu, uslijedio je poraz 35:23.

“Nevjerovatno sam razočarana u neke stvari, da moj mozak to ne može da prihvati. Da uđemo onako dobro u meč, da odigramo prvo poluvrijeme, da vodimo dva razlike i da nije bilo one dvije koje su bile možda bi i imali prednost nakon 30 minuta”, kaže Popović i dodaje:

“Prosto ne mogu da shvatim da ta ekipa izađe onako i odigra drugo poluvrijeme. Sve dogovore koje smo imali, da igramo disciplinovano napad, da bismo imali vremena da se vratimo, samo sam tražila da nastavimo tako da igramo. Da poštujemo loptu, da igramo do kraja akcije, mi smo počeli da izmišljamo, da pasove neke dajemo, da idu tehničke greške, prosto je nemoguće da se bilo ko vrati na tehničku grešku, a ne protiv Norveške”.

“Iskontrirale su nas pet puta zaredom na startu drugog poluvremena i naravno da padnu glave. Iz tih situacije se teško izvući, nakon toga nismo igrali više rukomet kako znamo, nismo igrali ništa i prosto je teško analizirati drugo poluvrijeme, promijeniti nešto. Pokušali smo jedno, drugo, treće, onda otišli u melanholiju koja je meni nerazumljiva, bavimo se sportom jer ga volimo, bavimo se sportom zato što u njemu uživamo, želimo da se nadmudrujemo. Jednostavno ne znam kako igrači daju sebi za pravo da jednostavno tako odlutaju, da završe meč u stilu “šta ima veze”.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

VVM

To ti je odgovor na promjenu selektora pred olimpijadu ! Nikad se to ne radi u ozbiljne reprezentaciju .

Volim te zeleno

Da nije malo nekorektna izjava, pa neće baš biti da je sva krivica na strani đevojako. Uostalom ko normalan računa poslije Japana da će se izvaditi na Norveškoj? Za Norvešku se moraju uz spremnost i kvalitet poklopiti i dan i sreća a i dobro vođenje sa klupe! Idemo dalje đevojke vi to itekako možete