11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bilo je mnogo teških momenata, ali sam ponosna

TOKIO 2020

Comments 6

Bilo je mnogo teških momenata, ali sam ponosna

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorske rukometašice zaustavljene su u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju.

“Lavice” su ispunile prvobitni cilj plasman u četvrtfinale, gdje su poražene od Rusije 32:26.

“Nismo otvorile utakmicu kako je trebalo. Nekako je to bilo previše bojažljivo, vjerovatmo zbog značaja same utakmice, međutim, vrlo brzo smo se vratile u ritam do kraja poluvremena. Rezultat na kraju jeste takav kakav jeste, one su dale svoj maksimum. Mislim da je danas ekipa izgledala i bila najbolje spremna za meč otkad ih vodim. Jednostavno su se podržavale i radile šta treba. Nismo uspjeli, ali to je škola za generaciju koja će da nastavi dalje”, kazala je Popović.

Istakla je da će stručni štab napraviti analizu.

“Ja sam ponosna na njih. Bilo je mnogo teških momenata. Danas je konačno i Đina digla nivo igre. Jedno veliko iskustvo za njih i mene. Tužni smo, ali Rusija je stvarno bila bolja. Imaju najbolje igrače i teško je igrati protiv njih”, zaključila je Bojana.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Balsa Doclea

U pravu ste. Kao da joj je glavna strategija da ocekuje od igracica da igraju kao sto je ona igrala… to nit moze nit ima smisla. Realno od svake dobre reprezentacije je dozivjela tezak poraz, a pritom Rasmusen nam je toliko optimizma donio za OI… optimizma koji je evidentno ovom smjenom selektora srusen, a sad se pokazal oda je s osnovom srusen…

Vuk Mandušić

@Balsa Doclea Svaka čast za komentar! Dodao bih i ovo: kod Adžića je zlatno pravilo bilo da se protivnik svede na 25 datih golova a pod Bojanom redovno primamo 30 i više - odbrana ne postoji. Nijednog ozbiljnog protivnika nijesmo dobili otkad je ona preuzela kormilo. Ista situacija je i u Budućnost.