11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragojević: Svaka čast Merdoviću, tri boda protiv Dečića su cilj

FK Budućnost

Comments 0

Dragojević: Svaka čast Merdoviću, tri boda protiv Dečića su cilj

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Drugi krug od četiri u Telekom 1. CFL startuje za vikend, a plavi šampioni u okviru 10. kola na Gradskom stadionu dočekuju Dečić od 19.00 časova u nedjelju, a prenos će biti na RTCG i na TV Arena sport.

Budućnost nakon devet rundi naše elite ima 18 bodova i utakmicu manje, dijeli prvo mjesto sa Podgoricom, dok Dečić ima samo bod manje.

”Dečić je u prethodnim kolima ostvario zapažene rezultate, pokazao je da igra jak i agresivan fudbal, ali to nas ne treba da remeti. Imamo jasan cilj, da nastavimo niz pobjeda koji smo ostvarili i da polako ostvarujemo naše ciljeve”, rekao je golman Miloš Dragojević.

Čuvar mreže je dobio udarac u glavu u pobjedi nad Rudarom u 1/8 finala Kupa Crne Gore (3:1) - tada je u 72. minutu iznijet sa terena nakon što ga je Marko Merdović slučajno zahvatio nogom u jednoj akciji, a onda je lijevi bek “rudara” napravio fer-plej potez izbacivši loptu umjesto da postigne gol.

“Što se tiče mog zdravlja, osjećam se odlično, pregledi su obavljeni i sve je u najboljem redu. Želim da pozdravim gest Merdovića, jer je mogao da postigne gol, a po savjesti je odlučio da izbaci loptu. Svaka mu čast”, poručio je Dragojević

Okršaj sa Dečićem je utakmica za prvo mjesto, a izabranici Mladena Milinkovića će imati motiv više zbog poraza u 1. kolu od 2:0...

“Tabela pokazuje da se igra derbi kola i sigurno neće biti lako zbog agresivnog fudbala koji forsira trener Dečića. Moramo da poštujemo rezultate protivnika, ali gledamo samo sebe”.

Defanzivna linija “plavih” je sve bolja - na posljednje tri utakmice u prvenstvu nije primljen nijedan pogodak.

“Taj podatak definitivno daje na samopouzdanju kako meni, tako i cijeloj ekipi”, jasan je Dragojević, koji zna da ekipa ima utakmicu manje protiv Petrovca i da je sa ta imaginarna tri boda samostalni lider.

“Naš cilj je da se što prije vratimo na mjesto koje želimo - to je prva pozicija. Nadam se da ćemo nastaviti da pružamo partije kao u prethodnom peridu i da ćemo riješiti u svoju korist i meč sa Dečićem i tu odloženu utakmicu sa Petrovcem kada dođe na red”, poručio je naš golman.

Trener Mladen Milinković u nedjelju neće moći da računa na suspendovane Draška Božovića i Igora Ivanovića, te ranije povrijeđene Nemanju Sekulića i Petra Vukčevića, a naši plavi će pokušati da vežu sedmu uzastopnu pobjedu u domaćim takmičenjima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR