8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gotovo: Brazilac se oprostio od Pari Sen Žermena

Fudbal

Comments 0

Gotovo: Brazilac se oprostio od Pari Sen Žermena

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Samo nekoliko sati poslije ubjedljive pobjede Brazila nad Peruom u kojoj je Dani Alves dao i gol, ovaj desni bek je poručio da će promijeniti klub. On se na svom Instagram nalogu oprostio od Pari Sen Žermena, ali nije istakao gdje će nastaviti karijeru.

Jedno je sigurno, nećemo ga gledati u redovima Svetaca u kojima je od 2017. godine. Brazilac se oprostio od svih u klubu i poručio da se nada da im neće nedostajati njegove ludosti.

"Danas sam zatvorio još jedan ciklus u mom životu, ciklus pobjeda, učenja i iskustava. Volio bih da se zahvalim porodici PSŽ-a na šansi da zajedno izgradimo stranicu istorije kluba. Zahvalio bih se svima u klubu na privrženosti, poštovanju od prvog dana. Sve ima svoj početak, sredinu i sada je vrijeme kada ovdje stavljamo tačku", rekao je Dani Alves.

Tu nije bio kraj njegovog obraćanja.

"Izvinjavam se ako u bilo kom trenutku nisam bio dobar na terenu, ako sam napravio neku grešku, samo sam se trudio da uradim najbolje. Veliki zagrljaj svima i nadam se da vam ne nedostaju moje ludosti", istakao je Dani Alves.

Alves je u karijeri igrao za Bahiju, Sevilju (šest godina), Barselonu (šest godina), Juventus u sezoni 2016/2017 i sada dvije sezone u PSŽ-u gdje je i završen njegov učinak u redovima Parižana.

I njegov zemljak Nejmar bi mogao da ode iz tima, a to se negdje i poklapa sa željom Al Kelaifija koji je nagovijestio drastične promjene u klubu prije svega u ponašanju i ozbiljnosti kod igrača. Alves se tu svakako ne uklapa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR