Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Rakojević: Daćemo maksimum i učiniti sve da opravdamo nevjerovatnu energiju

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Onogošt

Rakojević: Daćemo maksimum i učiniti sve da opravdamo nevjerovatnu energiju Foto: onogost.me

Na današnjoj pres konferenciji uoči prvog duela 2. Kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Sutjeske i APOEL-a, trener "plavih" Nikola Rakojević je kazao da ne treba posebno pričati o kvalitetima rivala sa kojima su svi upoznati.

"I u ovoj utakmici ćemo izaći sa jednom devizom da damo svoj maksimum, da vjerujemo u ono što radimo i da to donosi rezultat.

Ako bude energija na stadionu kao što je bila onaj dan protiv Slovana, onda je to nešto za šta se stvarno vrijedi potruditi, jer nevjerovatno je koliko nam je publika dala snage i sa jedne i sa druge strane. Odjednom se u ovom gradu sve promijenilo i živi se za ove dvije utakmice protiv APOEL-a. Pokušaćemo da to opravdamo i bez obzira što je ovo tek pripremni period imamo dovoljno snage da uradimo tako nešto“, istakao je šef stručnog štaba crnogorskog šampiona.

Vezista Branislav Janković je kazao da je već negdje zaboravljen Slovan i da su svi okrenuti novom protivniku.

„APOEL i Slovan su skroz različite ekipe, Slovan je dosta ofanzivnija ekipa koja traži gol više, dok je APOEL dosta opreznija ekipa i mislim da će biti dosta teži dvomeč i imaćemo manje prostora za stvaranje šansi. Dosta su defanzivniji i mislim da ćemo imati prostora da pokažemo da možemo da držimo loptu u svom posjedu, što zaista želimo“, istakao je Janković.

Ostavi komentar

0/300